Foodora Turku 4Välillä (etenkin kun kelit ovat mitä ovat ja muutenkin masentaa tämä loputon harmaus) paras päätös on kutsua ystävät kylään, avata pullo punaviiniä ja tilata kotiin italialaista ruokaa. Etenkin viikonloppuna, mutta miksei ihan vain arki-iltana niin kuin me teimme.

Berliinistä kotoisin oleva Foodora* aloitti toimintansa Turussa tiistaina. Me testasimme sitä porukalla heti samana päivänä tämän yhteistyön merkeissä. Laitoin ystäville viestiä ja kysyin, mitä saisi olla Paninin listalta. Sitten sovittiin treffit meikäläisen vanhan puupöydän ääreen. Yksi saapui suoraan squash-treeneistä, minä Ikean-reissulta, kolmas kotoa pyykkäämästä ja neljäs gradua kirjoittamasta.

Foodora Turku 6Vaikeinta oli valita annos, mutta ainahan se on. Itse tilaaminen kävi kätevästi mobiilisovelluksella, josta pystyi myös seuraamaan prosessin etenemistä.

Lopulta pöydästä löytyivät vegepanino, jokirapu- ja karitsapasta sekä pitsa. Ja laatikollinen tuoretta leipää, jonka tosin söin seuraavana päivänä aamupalaksi avokadososeen kanssa.

Foodora Turku 3Se on jo itsessään kätevää, että pystyy tilaamaan ravintolaruokaa (siis muutakin kuin pitsaa, vaikkei pitsassa mitään vikaa olekaan) kotiin, mutta vielä hauskempaa koko hommasta tekee, että Foodora kuljettaa ruoat polkupyörällä paikan päälle. Varmistin muuten asian. Kurkkasin ikkunasta alas kadulle heti sen jälkeen, kun lähetti oli soittanut ovisummeria. Siellä se pyörä nojaili kivitalon seinään.

Vähän kyllä porukalla pähkäilimme, kauanko ruoan kuljettaminen perille vaatisi. Minulla menisi samaan hommaan varmasti tunti tuossa loskasäässä, mutta meille ruoat tulivat jo parissakymmenessä minuutissa.

Foodora Turku 7Tekisi mieli tilata heti uudestaan, ehkä jo huomenna. Ja viettää ystävänpäivää pyjama päällä, sängyssä maaten ja ravintolaruoasta nauttien.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Foodoran kanssa.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Ystävien kesken ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *