Yleinen

Yksityiskohtia keittiöstä

scandinaavinen_keittio_black_and_white

skandinaavinen_keittio_black_and_white_2

skandinaavinen_keittio_black_and_white_3

skandinaavinen_keittio_black_and_white_5

Asuntoa etsiessäni yksi toiveista vaatimuksista oli tarpeeksi iso keittiö, jossa kokata herkullisia illallisia ystävien ja hyvän viinin kanssa nautittavaksi. Yksi syy oli myös vanhempien luona joitakin vuosia uutta kotiaan odottanut vanha pirtinpöytä, joka ei aiempiin asuntoihini edes yrittämällä olisi mahtunut. Tai olisi varmaan, jos olisi karsinut muita huonekaluja, kuten vaikka sängyn.

Nyt sympaattisen rouhea puupöytä on kuitenkin löytänyt uuden kotinsa mustien pinnatuolien ympäriltä. Vielä harkinnassa on, öljytäänkö tikkuinen pöytävanhus. Toistaiseksi en ole sitä raaskinut tehdä.

Pöydän päätyseinällä on aiemman asukkaan maalaama liitutaulu, johon pyysin ystävää taiteilemaan jotain. Törkkäsin liitupurkin hänelle ja annoin vapaat kädet. Vajaa puolisen tuntia siinä meni ja lopputulos oli tämä. Meikäläiseltä loksahti suu auki, kun astuin keittiön puolelle katsomaan lopputulosta.

Keittiössä saisi aina olla pari ruukkua tuoreita yrttejä! Mutta ei korianteria, sillä siitä en ole kaikista yrityksistäni huolimatta oppinut vieläkään pitämään.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply