Tyyli

Yksinkertainen on kaunista

laajakuva3laajakuva1laajakuva6Olen alkanut entistä enemmän arvostaa simppeleitä perusvaatteita. En (ainakaan toistaiseksi)haaveile kapselivaatekaapista, mutta makuni on hillitympi kuin aiemmin. Ennen ihastuin erikoisiin trendeihin päätä pahkaa; nykyään harkisen edes hiukan ja yhdistän ne astetta maltillisemmin. Yhä edelleen on myös niitä päiviä, kun kaipaan ylleni jotain selvästi erikoisempaa, kuten paksupohjaiset Converset tai lappuhaalarihameen, mutta suurimmaksi osaksi kuljen perusvaatteissa.
toim.huom. Muotibloggaajan käsitys perusvaatteista saattaa tosin jonkin verran erota muista.

Tämän kesän tähän mennessä parhaita vaatekappaleita ovat olleet puuvillaiset t-paidat ja kulutetut farkut. Parhaita etenkin niinä aamuina, kun herää 5:30 salille ja vaatteet pitää pakata laukkuun mukaan, eikä todellakaan ole vielä herännyt ajattelemaan asiaa.

Se, onko jokin asu yksinkertaisen kaunis vai tylsä, on pienestä kiinni. Harmaa t-paita ja farkut saattavat sellaisinaan olla ihan toimivia, mutta mitäänsanomattomia, kun taas punaisen huulipunan(tai leopardikuvioisten nilkkureiden ja hapsulaukun…) kanssa varsin mielenkiintoinen yhdistelmä. Yksinkertainen toimii.

Ainiin, viimeksi eilen olisin tahtonut itselleni farkkuhaalarin. Että ehkä tällä postauksella ei ollut minkäänlaista pohjaa. Saatan syödä sanani meinaan heti huomenna. Toivoisin nimittäin myös, että loppukesän suosikkivaatekappaleeni olisi perusvaatteiden sijaan tämä Selected Femmen raidallinen jumpsuit, jonka ostin eilen.

Päivän asu:
farkut – Kappahl / luomupuuvillapaita – Seppälä / kaulakoru – Lindex / laukku – Zara / Kengät – Aldo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply