Punainen laukku 2Kun sää ja pukeutuminen ovat yhtä tasaisen harmaata sekamelskaa, piristää pienikin väripilkku kummasti. 

Ystäväni Sonja kielsi minua aikoinaan ostamasta yhtään mitään harmaata sillä perusteella, että se vie kaiken värin kasvoiltani. Saattaa olla totta, mutta arvatkaa miten kävi? Hetken taisin totella, mutta kauaa en pystynyt. Aika usein päällä on siis jotakin harmaata, mutta yritän – aina kun muistan ja jaksan – piritää asua jollakin värikkäällä, kuten laukulla tai huulipunalla. Etenkin kirkkaanpunainen ja raikas pinkki toimivat erityisen kivasti harmaan kanssa. Varsinkin näin marraskuussa, kun vielä päivätkin ovat pimeitä ja harmaita.

Punainen laukku 3Punainen laukku 4Punainen lauku 5Selected Femmen neule
2hand farkut, Levis 501
Laukku pienestä pariisilaisesta laukkukaupasta
Kengät Biancosta

Tuntuu muuten hassulta listata vaatteita, kun suurin osa niistä on monta kertaa nähtyjä. Toisaalta siitä tulee itselle aika hyvä mieli, kun tajuaa, että sama harmaa pooloneule oli ahkerassa käytössä myös vuosi sitten. Tai että tuo punainen laukku on kulkenut matkassa mukana jo kolmisen vuotta.

Hitsi muuten haluaisin ihan hirvittävästi vinkata teillekin siitä pienestä pariisilaisesta laukkukaupasta, josta tuon punaisen veskani aikanaan ostin. Vaan taitaapa olla niin pieni, ettei kotisivuja ole olemassa. Jostakin päin Montmartrea se kuitenkin löytyy, läheltä Pigallea. Ovi taisi olla punainen ja ikkunassa lukea Le Petite Marquinerie.

Punainen laukku 1Tämä asu muuten miellyttää tällä hetkellä jotenkin ihan poikkeuksellisen paljon. Johtuu varmaan siitä, että ainut musta vaatekappale on nuo kengät.

Ehkä pitäisi koittaa näin vuoden pimeimpään aikaan käyttää muutakin kuin mustaa (ja harmaata). Tai sitten piristää mieltä ja tyyliä ihan sillä huulipunalla.

Niin ja hei muuten, harmaan neuleen voi nähdä myös tässä asussa ja tässä asussa.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

4 thoughts on “ Väripilkkuja pimeyden keskelle ”

  1. Hei tää laukku on kyllä niin söpskä! Ihna niinku se sun sininen lompakkokin :-) Ehdottomasti tehtävä visiitti tonne pikku putiikkiin, sitten seuraavan kerran kun Pariisiin pääsee!

    xx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *