avocado rice cake healthy breakfastVappujuhlinnan jälkeen aamupalaksi maistuu jokin suolainen, mutta samalla raikas ja terveellinen – ainakin täällä. Punnitsin hetken supermies-puuron ja avokadoleipästen välillä, mutta valuvat keltuaiset ja avokado veivät voiton. Koska tässä taloudessa harvemmin on leipää, (tiedän, omituista) pohjaksi valikoitui riisikakku. Päälle rukolaa, sitruunamehulla maustettuja avokadoviipaleita, 6 minuutin kananmunat sekä suolaa, pippuria ja pecorinoa. Samalla suolaista, hiukan rasvaista, mutta sopivan terveellistä. Sekä tietysti ihan perhanan hyvän makuista.

Tai jos haluat tehdä kuten poikaystäväni, heitä pannulle kaikki mahdolliset jääkaapin antimet ja tee munakas. Kyytipojaksi mehulingolla valmistettua appelsiinimehua ja kahvia, niin eiköhän ala olla valmis ottamaan vapun jälkeisen ajan vastaan. Aurinkoista sunnuntaita!

avokado riisikakku aamupalaavocado rice cake and fresh pressed orange juice

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *