Syyt juhlia vappua ovat jotenkin kummasti haalistuneet sitten opiskeluvuosien. Kuohuviini, auringonpaiste ja ystävät ovat kuitenkin varsin hyvä syy kavuta kauppatorilta ylös Vartiovuorenmäelle, levittää kellertävälle nurmikolle viltti, avata kuohuviini ja nauttia siitä, että on kevät.

sharif ja maria 3vappu 3Ensimmäinen suunnitelmani oli kyllä nukkua koko viikonloppu. Olin niin väsynyt ja loppu vielä perjantaina. Ihan hyvä, etten kuitenkaan tehnyt niin. Ystävien seura rentoutti melkein yhtä hyvin kuin aamuauringonpaisteessa vällyjen välissä loikoilu. Nyt jaksaa taas, siitä huolimatta että on maanantai.

vappu 1mariaJuuri nyt en oikein voisi olla onnellisempi kaikesta tuosta ikkunoiden läpi paistavasta valosta, joka häikii silmiä ja lämmittää osuessaan kohdalle. Se lupailee kesää: lisää piknikejä puistossa, pyöräilyretkiä Kuuvannokkaan, aamulenkkejä Aurajoen varrella, pulahduksia tummaan järviveteen ja vaaleita öitä, joina ei tee mieli mennä nukkumaan.

Nyt on taas riittämiin energiaa, enemmän ideoita, loputtomasti luovuutta ja mieli täynnä lämpöä. Halu lähteä seikkailemaan.

vappu 2sharif ja mariaEikä tähän tarvittu kuin vappu: ystäviä, loputtomasti auringonpaistetta, joitakin laseja kuohuviiniä, yksi brunssi, yksi piknik, liian paljon ruokaa ja muu iloisesti hoiperteleva vappukansa, jota katsellessa ei voinut olla hymyilemättä.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *