Skandinaavinen olohuoneKevät, kuinka ihana se onkaan? Siellä se aurinko paistaa tälläkin hetkellä kuin viimeistä päivää ja häikäisee niin, ettei eteensä näe. Valoa tulvii myös ylimmän kerroksen asuntooni enemmän kuin tarpeeksi. Viime syksynä hehkuttamani auringonlaskut ovat myös palanneet. Ja mitä enemmän se aurinko paistaa, sitä helpommin huomaa ne likaiset ikkunat ja villakoirat, joita aiemmin on hädin tuskin nähnyt. Ajatus ikkunoiden pesusta ei kuitenkaan edes haitaa, kun samalla voi nuuhkia keväistä ilmaa ja lämmitellä hehkuvan auringon valossa.

Huomenna päättyy myös bussikorttini voimassaolo ja polkupyörä on kaivettu esiin talviteloilta. Aika siis hypätä sen selkään ja fiilistellä keväistä jokivartta, joka vuosi sitten oli yksi isoimmista tekijöistä omaan yltiöpositiivisuuteeni. Toivottavasti tänäkin vuonna.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *