Cafe Carre TurussaTurussa on oikeastaan kaksi paikkaa, joissa käyn kahvilla. Café Art, koska parhaat kahvit ja Pure, koska parhaat raakakakut. Kumpaan päädyn, riippuu täysin siitä, tekeekö enemmän mieli kahvia vai kakkua. Tänään teki kuitenkin mieli kokeilla täysin uutta kahvilaa, koska vaalikahvit. Eivät ole yleensä kuuluneet tapoihin, mutta mahtava perinne, joten miksi ei. Siispä äänestyspaikalle, numero lappuun ja eikun kahville.

Mutta mihin? Turussa riittää kivoja kahviloita. Tänään punnittiin Tiirikkalan ja samaisella Vähätorilla sijaitsevan Café Carrén välillä, mutta koska Tiirikkala oli jo testattu (plus saatu kehnoa palvelua), valinta osui jälkimmäiseen. Eikä muuten ollut huono paikka! Kahvi oli hyvää ja tarjoilut herkullisen näköisiä. Vitriinissä seisoi niin MBakeryn kakkuja kuin ranskalaisia piiraitakin. Italialaista jäätelöäkin oli valikoimassa! Lisäksi palvelu oli moitteetonta ja miljöö tunnelmallinen. Onnistunut vaalikahvipaikka siis.

Jos pitäisin etätyöpäiviä, viettäisin ne mielelläni tällaisessa paikassa – ainakin välillä. Istuisin nenä kohti Vähätoria ja seuraisin ohikulkevia ihmisiä töiden lomassa. Nauttisin hyvin tehdystä kahvista tai haudutetusta teestä ja lounaaksi söisin ranskalaistyylisen quichen. Ja sanokaa, mitä sanotte, mutta olisin takuulla tehokas näin inspiroivassa ympäristössä, mahdollisista ärsykkeistä huolimatta.

Kahvilla Turussa Cafe CarressaCafe Carre Turkuvaalikahvit Cafe Carressa

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *