Foodora_GFT_002Foodora_GFT_003Kun ikkunasta avautuma näkymä on yhtä harmaata pilvien ja sadepisaroiden massaa, on ehkä hyvä hetki palata hetkeksi Foodoran järjestämälle piknikille.

Tärkein heti alkuun: rakastan piknikejä. Toisaalta kukapa ei?

Erityisesti rakastan piknikejä, joihin liittyy vähän seikkailua (kuten pyöräretki Kuuvannokkaan ja pulahdus mereen) sekä hyvää ruokaa.

Foodora_GFT_012Foodora_GFT_014Foodora_GFT_016Foodora_GFT_006Foodora_GFT_017Hyvä ruoka ja piknik eivät kuitenkaan aina käy ihan käsi kädessä. Eväät pitää tuoda mukana, pakata kauniisti, pitää lämpimänä tai kylmänä ja saada jotenkin siististi paikan päälle. Kaaos!

Onneksi ruoan voi nykyään myös tilata. Foodora hoiti homman tällä kertaa puolestamme, ja aika hyvin hoitikin. Ensialkuun söimme Pizzariumin pitsoja, ehkäpä Turun parhaita. Sen jälkeen Pasta Fabbrican salaatteja (tosi täyttäviä!). Loppu kruunattiin Pink Vanilla Dessertsin kuppikakuilla, jotka maistuivat aivan trio-jäätelöltä. Söin kaksi, myönnän.

Foodora_GFT_010Foodora_GFT_011Foodora_GFT_004En tahtoisi myöntää, mutta pakko kai se on: nyt ovat tämän kesän viimeiset hetket käydä piknikillä.

Onkohan illaksi luvattu sadetta? Jos ei, nappaan miehen kainaloon ja suuntaan viltti kourassa puistoon.

Piknikin järjesti Foodora ja kuvat otti Julius Töyrylä

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *