tumman sohvan vaaleampi ilme 2
Olin ehtinyt kaivata pientä päivitystä olohuoneessa, kun eräänä päivänä sitten heitin liukuvärjätyn pellavatorkkupeiton tumman sohvan päälle. Tykästyin samantien sen vaaleuteen sekä rouheaan fiilikseen. Asettelua kyllä pitää vielä hioa.

Erilaiset torkkupeitot ja viltit ovat muutenkin helppo tapa saada pientä päivitystä sisustukseen – ainakin jos vertaa vaikka nyt uusien huonekalujen hankkimiseen. Talven ajan omalla sohvalla keikkui karvainen leopardiviltti, jonka alle oli ihana kääriytyi kylminä päivinä poikaystävän kanssa katselemaan leffoja Netflixistä.  Karvaviltti tuntui kevään tullen kuitenkin turhan lämpöiseltä ja paksulta, joten se sai väistyä kevyen pellavaviltin tieltä odottelemaan ensi talvea.

Juuri nyt sisustuksessa inspiroi eniten risaisuus ja rosoisuus, ja vaikka vähän aikaa sitten se olikin äärimmilleen viety minimalismi, joka sai innostumaan, en koe näiden kahden sulkevan toisiaan pois. Ihan hyvin voi samaan aikaan olla sekä hyvin yksinkertainen että rosoinen. Oma asunto on vieläkin hyvin pelkistetty, mutta esimerkiksi juuri tuo liukuvärjätty viltti tuo pientä rouheutta yleisilmeeseen.

Kummasti sitä muuten edelleen jatkuvasti työstää omaa kotiaan johonkin suuntaan. Viihdyn täällä hurjan hyvin, enkä oikeastaan kaipaa sen suurempia muutoksia, mutta vähänväliä olen kuitenkin päivittämässä jotakin. Juuri nyt työn alla on tuo kuvissakin vilahteleva hylly, jonka päällä majailee sekalainen joukko tauluja, valokuvia ja muita esineitä. Se ei vain oikein toimi tuollaisenaan. Ajatuksissa (ja työpöydällä) on suunnitella ja teettää kaksi tekstitaulua sekä valita hyllylle tulevat valokuvat.

tumman sohvan vaaleampi ilmepellapeitto sohvan päällä

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *