trikoolakanatLakanavalinta on tainnut osua nappiin, kun poikaystävä kysyy aamupalan jälkeen, voidaanko mennä vielä hetkeksi takaisin sänkyyn. Ja siis ilman taka-ajatuksia. Vain siksi, että trikoolakanat ovat niin pehmeät.

Olen tässä vuosien varrella kehittänyt itsestäni varsinaisen lakanahifistelijän. Kaikki taisi lähteä ylioppilaslahjaksi saaduista Marimekon puuvillasatiinilakanoista, jatkunut karkeilla pellavalakanoilla, jotka ovat etenkin kesäisin täysin päihittämättömät, ja tullut siihen pisteeseen, että nyt meillä nukutaan trikoolakanoissa. Puuvillasatiinilakanat ja pellavalakanat ovat aivan ihania kumpainenkin, mutta näistä trikoolakanoista on enää paha mennä parantamaan. Materiaali on samaa kuin paksuissa, pehmeissä puuvillaisissa t-paidoissa ja olo näiden vällyjen välissä on vähän kuin kissalla pyykkikorissa. Tai niin voisin ainakin kuvitella. Hirveästi ei ole omakohtaista kokemusta asiasta.

Se vaara näissä lakanoissa kyllä on, että sängystä nouseminen aamuisin tuntuu kaikkea muuta kuin houkuttelevalta.

Pehmoista pääsiäistä!

Trikoolakanat – Stockmann Casa / kahvikuppi – Arabia 24h

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *