viinkonloppu 2Hiiteen tipaton tammiku ja vegaanihaaste. Minä haluan nauttia elämästä heti vuoden ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.

Eli siis juoda libanonilaista cabernet francia tai uusiseelantilaista pinot noiria ruoan kanssa. Ja syödä rydberginpihviä lauantai-iltana kynttilän valossa jazzia kuunnellen.

viikonloppu 1En muutenkaan usko totaalikieltäytymiseen tai ehdottomuuksiin.

Joillakin ne ilmeisesti toimivat, minulla ei. Kannatan kohtuuta, olipa kyseessä sitten sokeri, alkoholi, liikunta tai elokuvien katsominen. Listan viimeinen on muuten yllättävän ajankohtainen näin vuoden alussa, kun muuan elokuvatapahtuma on lähestyy, ehdokkaat on julkaistu ja valtaosa niistä pitäisi nähdä ennen h-hetkeä.

viikonloppu 2Kaikkein pahimmilta ehdottomuutta tuntuvat maanantaisin, kun ei muutenkaan käy ihan täysillä.

Työkaveri kertoi pitävänsä maanantaisin sellaisia ”ole itsellesi armollinen” -päiviä. Ajattelin ottaa saman tavaksi. Tekee hyvää tällaiselle suorittajaluonteelle – suhtautua itseensä vähän rennommin edes yhtenä päivänä viikossa. Unohtaa to do -listat, jättää kuntosali väliin, antaa pyykkien olla ja syödä hyvällä omallatunnolla jäätelöä.

Ei niin ehdotonta maanantaita siis. Nauttikaa.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *