Biking in CopenhagenBiking in Copenhagen
En ole vieläkään ihan täysin tiedostanut sitä tosiasiaa, että vuosi on vaihtunut. Olen melkein viikon keskittynyt täysin pähkäilemään, mitä asioita haluan nähdä ja kokea Kööpenhaminassa ja missä haluan syödä seuraavan aterian tai miten johonkin tiettyyn paikkaan pääsee. Vastaus on muuten pyörällä. Pyörällä pääsee. Ainakin Kööpenhaminassa. Polkupyöräilijöiden asema liikenteessä on niin poikkeuksellisen hyvä, että muita kulkuvälineitä ei taida kannattaa edes harkita. Ja kun on kaksi päivää putkeen kävellyt ympäri kaupunkia jalat rakoille, tuntuu pyöräily ihan harvinaisen mahtavalta.

Näin reissun jälkeen olo on virkistynyt ja inspiroitunut – erinomainen uuden vuoden aloittamiseen. Ja vaikka on ihana karata ulkomaille, on ihanaa myös palata kotiin. Kokata omassa keittiössä ja käyttää omaa hiustenkuivaajaa.
Jotenkin kummasti ehdin silti jo tänään aamuteen äärellä suunnitella matkaa muun muassa Lofooteille ja Albaniaan.

Inspiroivaa vuoden alkua!

I haven’t quite realized that the year just turned. I have been too busy making plans on what to do in Copenhagen: what I want to see and where I want to eat and how to get there. And btw, the answer is by bike. You can get almost anywhere by bike if you’re in Copenhagen. Don’t even think about other vehicles.

Now, after the trip, I feel refreshed and inspired – an excellent way to start the new year. And although it’s always nice to travel, it’s also nice to come back home. To cook in your own kitchen and to use your own hair dryer.

However, I was already making travel plans to go to Lofoten or Albany this morning while drinking my morning tee.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *