Macklemore Downtown & hiphop tanssiVoisi kuvitella, että mieltymykset muuttuisivat vuosien mittaan. Saattaisi esimerkiksi luulla, että kuuden vuoden jälkeen hiphop ei tuntuisi tanssilajina enää yhtä siistiltä kuin aiemmin, vaan maku olisi muuttunut enemmän vaikkapa parisalsan tai jazzin suuntaan. Vaan eipä ne mieltymykset sitten kuitenkaan niin paljon taida muuttua. Paitsi ehkä pihvin kypsyyden tai viinietikan suhteen.

Hiphop tuntuu nimittäin edelleen aivan yhtä siistiltä kuin silloin kuusi vuotta sitten. Se haastaa, naurattaa, hikoiluttaa ja hymyilyttää – jopa silloin, kun on huonolla tuulella tunnille lähtiessään. Jälkeenpäin ei muuten takuulla ole.

Varusteet hiphop-tanssitunnille bkr-merkin vaaleanpunainen lasipullo silikonihupulla Nellystä*

Voin myös paljastaa, etten muuten ole mitenkään erityisen hyvä tanssija, mutta silläpä ei juurikaan ole väliä. Ja kuinka hyvä kuuden vuoden tauon jälkeen voisikaan olla? Parasta juuri nyt onkin vain keskittyä tanssin tuomaan fiilikseen ja hioa niitä muuveja sitten myöhemmin, kun askeleet alkavat pysyä paremmin mielessä.

Siispä jos sinäkin mietit teiniaikojen harrastuksen aloittamista uudelleen, voin ainoastaan suositella. Tai vähän tekisi kyllä mieli jopa painostaa, mutta ehkä jätän sen toiseen kertaan.

Ja jos hiphop kiinnostaa, voin enemmän kuin lämmöllä suositella turkulaista Tanssistudio All-Staria.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Terveisiä tanssitunnilta ”

  1. Oi hiphop-tunnit! Kävin aktiivisesti muutama vuosi sitten ja tykkäsin ihan hirveesti. Tänä syksynä tuli palattua latinos-tuntien pariin. Totta puhut, kurja päiväkin muuttuu taatusti paremmaksi kun käy vähän jorailemassa hyvien biisien tahtiin.

    Olipa onni että kävit linkittelemässä tuonne blogiini, niin löysin minäkin tieni tänne :) Kauniita kuvia ja kivoja juttuja sinulla. Jäänkin seurailemaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *