Tyyli

Täydellinen vaatekaappi

paivanasu6 paivanasu1 paivanasu5Aurinkoisia asukuvia aurinkoisen perjantain kunniaksi.
Kuten ehkä pystyy päättelemään, kuvia ei ole otettu ihan hetki sitten. Ne napattiin kesän viimeisenä lämpöisenä viikonloppuna juuri ennen kuin sadesäät alkoivat. Kaatosateiden aikana niiden julkaiseminen ei tuntunut kovinkaan luontevalta ja sen jälkeen tulikin jo syksy. Kuvat ovat siis kaikkea muuta kuin relevantteja, mutta ehkä parempi julkaista nyt kuin ensi kesänä.

Lappuhaalarihame oli kuin olikin yksi kesän parhaista vaatteista. Ei nyt ihan toimistokelpoinen, mutta omiaan eri kesämenoihin. Syksyn suosikkivaate on vielä hakusessa, mutta se saattaisi ollajättisuuri neule, kumisaappaat tai leveälierinen huopahattu – se jääköön nähtäväksi.

Täydellisen (kriteerit täyttävän) neuleen metsästys jatkuu edelleen, mutta tällä hetkellä olen jopa asteen toiveikkaampi kuin viimeksi aiheesta kirjoittaessani. Pitkällisen kiertelyn jälkeen yhdestä henkarista löytyi nimittäin pehmeääkin pehmeämpi kashmir-neule. Se on tosin 100% sitä itseään eli saattaa nukkaantua ihan auttamattomasti. Toivon kuitenkin parasta ja pidän peukkuja, sillä se on pehmeä kuin pussillinen vanua!

Olen viime aikoina miettinyt ylipäätään kulutustottumuksiani – erityisesti muuton yhteydessä, kun kaikki vaatteet piti käydä läpi. Haluaisin ostaa vähän ja erityistä, mutta vielä en sitä ihan osaa. Vaikka suurin osa vaatteistani nykyään onkin juuri sitä, mitä haluan, omistan myös niitä, jotka aiheuttavat enemmän tai vähemmän päänvaivaa. Ja näistä tahdon eroon.

Manrepellerin Leandra on ainakin kertaalleen kirjoittanut aiheesta nimeltä ”closet bliss”, joka lyhyesti kuvailtuna olisi sitä, että vaikka valitsisi vaatteet kaapista sokkona, kokonaisuus toimisi. Minulla ei ole välttämättä tarvetta valita asujani side silmillä, mutta haluaisin kuitenkin jokaisen omistamani paidan, neuleen ja hameen olevan sellainen hyvän-mielen-vaate, joka tuntuu omalta ja näyttää kerta toisensa jälkeen hyvältä.

Tämä on siis tavoite. Vähemmän ja erityisempää. Täydellisiä yksilöitä ja niitä aina tarvittavia perusvaatteita.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply