Tapas Party TablePakko myöntää, etten tiedä juuri mitään espanjalaisesta keittiöstä tai tapaksista. Osaan valmistaa perunamunakkaan, mutta siihen se sitten jääkin. En kuitenkaan voinut vastustaa ideaa Tapas & sangria -partyista syntymäpäivieni kunniaksi, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Lopputuloksena olikin sitten iso kasa pientä naposteltavaa, joista suurimmalla osalla ei ollut mitään tekemistä Espanjan kanssa.

Kuohuviinisangriaa tottakai

Juomaksi tarjoilin punaisen ja vaalean sangrian sijaan kuohuviinistä valmistettua Cava-sangriaa, koska noh, kuohari. Senkin tein sekoittamalla sen suuremmin miettimättä puolikuivaa Cavaa, tuore- ja sitruunamehua, Spriteä ja kivennäisvettä. Ensimmäinen versio oli aivan liian sitruunaista, mutta kun lisäsi hiukan Spriteä ja tuoremehua, alkoikin sangria maistua jo keväisen raikkaalle!

Tapas-pöydässä tietenkin simpukoita

Ja tietysti tapas-pöydässä oli pakko olla myös sinisimpukoita! Ne näyttävät niin hauskoilta ja maistuvatkin vielä herkullisilta. Tarjosin niitä myös viime vuonna ja ne aiheuttivat jännityksen tunteita useammassakin vieraassa. Tänä vuonna niitä maisteltiinkin jo huomattavasti rohkeammin!

Tapas & sangria -partyt tuntuivat toimivan kaikin puolin loistavasti syntymäpäiväjuhlien teemana, vaikka pyörittelinkin useamman eri vaihtoehdon välillä vielä pari viikko sitten. Tällaiset kemut voisi järjestää uudestaankin! Ehkä tulevan San Sebastianin reissun jälkeen on enemmän ideoita tapaksienkin suhteen.

Tapas-kemut ja kuohuviinisangriaTapas-ideoitaTapas-ideoita: gratinoidut sinisimpukatTapas & sangriaTapas-lautanen

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Tapas & Sangria Party ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *