kahvikuppi ja sormukset 2Sitä on aika onnellisessa asemassa, kun yhden joulukuisen keskiviikkoillan isoin ongelma on, minne varata lennot muutaman viikon päähän.

Madrid, Istanbul, Marrakech, Bangok, Dubai, Bali, Teneriffa, Amsterdam, New York, Kööpenhamina, Rooma. Vai sittenkin Pariisi?

Ensin vaihtoehtoina olivat Amsterdam ja Istanbul, mutta ensimmäinen karsittiin sikahintaisten lentojen takia ja jälkimmäiseen ulkoministeriö kehottaa suhtautumaan varauksella. Fiksuahan olisi ollut alkaa miettiä asiaa vähän aiemmin, mutta vastahan sain tietää, että minulla ylipäätään on talvilomaa ja näin ollen myös mahdollisuus lähteä jonnekin.

kahvikuppi ja sormukset 3Hetkeksi ehdin innostua ihan oikeasti Teneriffasta: patikoinnista Teidelle, päiväretkestä La Gomeran kansallispuistoon, hiekkarannoista ja merestä. Mutta kun miettii ihan hiukan liian kauan, ehtii hyvät vaihtoehdot kummasti loppumaan.

Sitten vain väsyimme pohtimaan ja ostimme lennot Málagaan. Hotelli on varattu ensimmäiselle yölle, mutta sen jälkeen suunnitelmat ovatkin sitten auki. Ehkä parasta on mennä sinne, minne tie tuntuu vievän. Ainakin Sevillaan ja Gibraltarille, ehkä myös jollekin sherry-tilalle? Tai sitten vuokra-autolla Andalusian läpi. Vai kenties Cordobaan? Seitsemässä päivässä onneksi ehtii ihan hyvin.

Vähän kyllä riipaisee sydämestä, että lumoava San Sebastian on periaatteessa niin kovin lähellä, mutta kuitenkin sitten sen verran kaukana, ettei sinne tällä kertaa kannata lähteä. Ehkä eteläinen Espanja yllättää sitten kuitenkin yhtä ihanasti? Toivon niin.

Niin ja mitä jos tällä kertaa ei suunnittelisikaan kaikkea niin kovin tarkkaan etukäteen, vaan menisi vain takki auki ja antaisi maailman johdattaa? Vinkit otan kuitenkin vastaan: erityisesti ikimuistoiset ravintolasuositukset sekä henkeä salpaavat nähtävyydet.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *