Syyskuun suosikit 1Sitä huomaa aina välillä jumittavansa tietyissä asioissa. Niinkuin minä nyt esimerkiksi koko syyskuun ajan noissa Biancon nilkkureissa* ja simppelissä nahkalaukussa, Bordeaux’n punaisessa kynsilakassa ja mohair-neuletakissa. Luottotuotteita vissiinkin.

Mitä tulee ranskan opiskeluun, kahden kerran jälkeen taidan jo jotenkuten osata ääntää sellaisen mehevän kurkku-ärrän, sanoa Bonjour ja laskea yhdestä kahteenkymmeneen. Ja vastata opettajalle Oui Madame, vaikkei ole aavistustakaan, mitä kysymys tarkoitti. Kyllähän näillä jo pitkälle pötkisi Pariisin kahviloissa.

Syyskuun suosikit 3Vaihdoin oranssin kesäpunankin syksyisempään ja otin ystävältä saadun Giorgio Armanin huulipunan taas käyttöön. On muuten heittämällä paras huulipuna, jonka olen koskaan omistanut. Herkullisen syvän värinen, koostumukseltaan silkkinen ja pysyy paikallaan pussaillessakin. Ei aavistustakaan tuotteen hinnasta, mutta takuulla joka sentin arvoinen.

Missä vaatteissa ja tuotteissa sä jumitat just nyt?

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *