Tyyli

Syksyn 2014 suosikkitrendit

asukuva_luonnonkeskellä

autumn_outfit_details

syksyinen_muotibloggaajan_päivänasu_1

autumn_outfit

muotibloggaajan_syksyinen_asu

Olen luonteeltani varsin muutosmyönteinen, mutta äkilliset sesonkivaihdokset (kesästä syksyksi) aiheuttavat harmaita hiuksia, kun hyväksi havaitut asukokonaisuudet eivät enää toimikaan ja puolet vaatteista on auttamatta kaikkea muuta kuin ajankohtaisia. Vaikka kaivoin sukkahousut esiin talviteloilta, paljastui sellainen ikävä tosiasia, että niitä tarvitaan lisää, jotta hameita voisi taas käyttää.

Jostain syystä hetkellisesti hakusessa on myös, mitkä kesän ajan säilössä olleista vaatteista oikeastaan edes toimivat yhteen ja miltä sitä sitten oikeastaan haluaa edes näyttää näin syksyn tullen. Ja missä ne nilkkuritkin on, kun niillä vihdoin pääsisi tallustelemaan?

Sen verran olen kuitenkin jo päässyt syyspukeutumiseen sisään, että suosikkijutut on selvillä. Ne tosin saattavat muuttua jo viikon päästä.

Syksyn 2014 suosikkitrendit:
1. Leveälieriset hatut
2. Aamutakkimaiset kietaisuvillakangastakit
3. Leopardikuvio (taas)
4. Tennarit etenkin yhdistettynä paljaisin nilkkoihin tai naiselliseen kynähameeseen.
5. Isot ja väljät palmikkoneuleet

Jos totta puhutaan, ongelmani taitaa kuitenkin olla vain niissä sukkahousuissa. Kaikki hameet ovat poissa laskuista niin kauan, kun hankin kunnon varaston nailoneita, joilla selviän näistä hyytävistäkin syystuulista. Terkkuja vaan rannikkokaupungista.

Päivän asu:
Nilkkapituinen neuletakki – Cubus / naruolkaintoppi – Zara / hattu ja kirjekuorilaukku – h&m / farkut – Kappahl / nilkkurit – Bianco

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply