Nicolas Vahe mausteet suolamylly ja pippurimyllyNiinpä vain haaveilin Menun pippuri- ja suolamyllystä, mutta kuinkas kävikään? Ihastuin näihin Nicolas Vahén maustemyllyihin, ja kas kummaa, ne lähtivätkin Riviera Maisonista mukaan kuin huomaamatta pari viikkoa sitten Helsingin vierailullani.

Pippurimylly oli tietysti itsestäänselvyys, mutta suolamyllyjä oli ainakin kymmentä erilaista, joista päättää. Tavallinen suola olisi varmasti ollut hyvä valinta, mutta maustetut versiot näyttivät niin paljon jännittävämmiltä kuin puhtaan valkoiset kiteet. Lopulta valitsin Tomato & Herbes de Provencen, koska ajattelin sen sopivan yhteen lähes kaiken kanssa. Ja niin se kyllä on sopinutkin.

Tykkään hulluna näiden maustemyllyjen ja muidenkin Nicolas Vahén tuotteiden yksinkertaisesta designista. Samalla reissulla olisi tehnyt mieli ostaa myös kahvisiirappia, pistaasiöljyä ja pestoa, mutta koitin olla järkevä ja pitäydyin pelkissä myllyissä. Viime viikolla avatussa Pop Å:ssa vieraillessani olisi taas tehnyt mieli napata mukaan pari tuotetta. Minkälaiset maustemyllyt sulla on?

Nicolas Vahe suolamylly ja pippurimylly

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *