silkkipaita ja farkut 3Tämä vuosi on ollut yhtä oman tyylin etsimistä ja löytämistä, vaan nytpä tuntuu aika hyvältä omissa vaatteissa.

Minulla ei ole hetkeen ollut myöskään vaatekriisejä. Poikaystävä saattaa tosin olla eri mieltä, mutta on aivan eri asia kokeilla useampaa asua, siksi että tekee mieli kuin siksi, ettei mikään tunnu hyvältä. Kriiseily on muuttunut hyväntuuliseksi ”mutta mitä jos sittenkin nuo” -pohdisteluksi, eikä sellaisiakaan ole kuin joskus ja jouluna. Suurin osa aamuistakin menee sujuvasti sen suurempia turhautumatta – ainakaan vaatteiden takia.


silkkipaita ja farkut 2silkkipaita ja farkut 4silkkipaita ja farkut 6Ostoslistallakin on juuri nyt vain vaaleanharmaa, lämmin ja ajaton villakangastakki, mutta silläkään ei ole sitten minkään maailman kiire. Tulee vastaan sitten kun tulee.

Kaapissa on jo kolme, joilla pärjää vallan mainiosti.silkkipaita ja farkut 5Aika kauas ollaan tultu siitä, kun enemmän oli enemmän. Silloin sitä parempi oli mitä korkemmat korot, oudompi vaatekappale tai räväkämpi hiustyyli oli.

Ja siitä överistä tyylistä puheen ollen:

Täältä voit bongata ainakin yhden vähän kreisimmän asun, mutta jos totta puhutaan, vuosi 2012 oli  täynnä toinen toistaan erikoisempia asuja!

Mitä taas tulee hiuksiin, näitä pinkkejä latvoja en välttämättä ihan heti kokeilisi uudestaan!

Kuvat – Tiia Leppäkoski

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *