Kevään merkkejä ilmeisesti nämäkin kaksi: trenssi ja äidin Hermès-huivi. Kirjoitin kummastakin vuosi sitten. Nyt kaivoin ne taas esille ja tekisi mieli kirjoittaa taas jotakin molemmista. Taidan passata kuitenkin trenssin. Kyllähän te tiedätte, klassikko ja sillee, sopii melkein kaiken kanssa.

Sen sijaan voisin keskittyä tällä kertaa huiviin. Silkkihuivit eivät oikein koskaan ole tuntuneet omalta jutulta. Ne ovat jotenkin liian hienostuneita ja aikuismaisia. Olo on kuin jonkun muun vaatteissa. Tänä keväänä olen tainnut kuitenkin altistua riittävän monelle katumuoti- ja blogikuvalle, että olen ihan vähän jopa tykästynyt niihin. Siispä vintage-Hermès lähti taas testiin: tällä kertaa discopantsien, rennon svetarin ja tennareiden kanssa. Ja kas kummaa, yhtäkkiä silkkihuivi ei näytäkään enää niin aikuismaiselta vaan oikeastaan aika kivalta.

Vielä tekee mieli kokeilla huivia tähän tyyliin sarjakuvaroistomaisesta kaulalle sidottuna.

Päällä asukuvissa:
silkkihuivi – Hermès / trenssi – Cubus / discopants – American Apparel / svetari – Pure Waste / tennarit – Nike / laukku – Mango


Kuvat – Tiia Leppäkoski

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *