Tyyli

Se oikea tapa kääriä farkkujen lahkeet

doubledenim2doubledenim5doubledenim3Luin jokin aika sitten tutorialin farkkujen lahkeiden käärimisestä. Oi kyllä. Luin sen juuri siksi, että se kuulosti niin älyttömältä. Mitä ihmeellistä siinä muka on? Monellako tavalla sen voi oikeastaan tehdä? Nämä boyfriend-farkkujen lahkeet on nyt sitten kääritty #likeapro. Just eikä melkein ohjeiden mukaan.

Lahkeista itse farkkuihin: olen kevään myötä löytänyt uudestaan rakkauteni denimiin. Mustien farkkujen aika ei ole ohi, mutta eri sinisen sävyiset farkut tuntuvat paljon jännittävimmiltä tällä hetkellä. Tai ainakin huomattavasta mielenkiintoisemmilta kuin mustat vaatteet. Pukeutumisfilosiani voisikin kiteyttää jotakuinkin niin, että mitä enemmän denimiä, sitä parempi tai että joka asussa pitäisi olla edes yksi farkkuinen vaatekappale. Mutta älkää luulkokaan, että noudattaisin näitä aina.

Musta-valkopukeutujasta denimtytöksi. Ajatusmaailman muutokseen saattaa syynä olla vaatekauppojen älyttömän hyvät farkkuvalikoimat tällä hetkellä sekä girl crushini theyallhateus.com -blogin Elleen ja Tashiin, joilla on aina jotain farkkua päällä. Toimii, pakko myöntää.

Ainiin, tässä vielä se ohje niiden lahkeiden käärimiseen.

Ps. Olen aivan lapsellisen innoissani tämän päiväisesta digitaalisen markkinoinnin seminaarista, johon olen osallistumassa!

Päivän asu:
boyfriend-farkut – Lindex / farkkupaita – h&m / college-paita – Cubus / kengät – Bianco

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply