Onnenonkija elokuva HelsinkifilmiSano kyllä. Aina, kun voit ja etenkin, jos pelottaa.

Saatat nimittäin päätyä mitä erilaisimpiin paikkoihin, niin kuin vaikkapa avustajaksi Onnenonkija-elokuvaan, töihin Ranskaan tai sitten geokätköilemään perjantai-iltana. Kaikki kolme erittäin hauskoja kokemuksia, uskokaa pois. Jopa geokätköily, vaikka kuulostaakin vähän nörttien hommalta.

Joskus on myös hyvä sanoa ei, jos esimerkiksi sattuu luonteeltaan olemaan sellainen, ettei koskaan osaa kieltäytyä. Niin kuin vaikkapa minä, joka vasta opettelen. Olen aina korviani myöten täynnä erilaisia projekteja, tapahtumia ja häppeninkejä niin, että onnistun laiminlyömään sekä itseäni että ihmissuhteitani. Pikkuhiljaa olen kuitenkin alkanut oppia omat rajani ja sen, milloin kannattaa sanoa kyllä ja milloin eiAika usein kuitenkin kyllä.

Ps. Onnenonkija-elokuvan kuvauksista maanantaina napatusta kuvasta voi bongata mun lisäksi myös ainakin Helenen ja Mutsis on -blogin Emilian.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *