Sanat-tapahtuma KauttuallaViikonloppu oli tapahtumantäyteinen muutenkin kuin Kurjenrahkan reissun osalta. Olin lauantaina Kauttuan ruukinpuistossa järjestetyssä Sanat!-tapahtumassa puhumassa bloggaamisesta kanssasisarieni Maijan ja Emman kanssa.

Söpössä miljöössä Jokisaunalla pidetty tapahtuma keräsi mukavasti kuulijoita, vaikka epäilenkin, että valtaosa oli äidinkielenopettajan (terkkuja vaan Leenalle) paikalle ystävällisesti pakottamia.

Ja vaikka me kolme emme olleet valmistelleet mitään kauhean spektaakkelimaisia keynote-puheenvuoroja, riitti kerrottavaa hyvinkin kolmeksi tunniksi. Aiheiksi olimme valinneet tällaiset:

  • Kuinka aloittaa bloggaaminen
  • Hyvän blogipostauksen ainekset
  • Bloggaamisesta ammatti?

Itselläni ei esimerkiksi viimeisestä ihan kauheasti ole kokemusta, mutta onneksi meitä oli kolme. Lopulta keskustelu kääntyi myös siihen, minkälaisia moderneja kirjoitustaitoja koulussa nykyään tulisi opettaa ja minkälaisista taidoista voisi olla hyötyä. Perinteinen kirjoittaminen eroaa aika paljon verkkosisällöntuotannosta, kuten vaikkapa blogeista.

Tapahtuma kokonaisuudessaan oli aivan ihana: mielenkiintoisia puheenvuoroja, workshopeja, lukuhetkiä ja historiallisen kaunis ruukinpuisto. Ensi vuonna kuulemma uudestaan ja minä ainakin haluan paikalle.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *