Ruoka & juoma

Salmiakki-cheddar

salmiakki cheddar 1Tulevaisuus on täällä – tai oli itseasiassa jo viime viikolla. Samoin monet tuotteet, joita aiemmin olisi pitänyt lähes mahdottomina, sellaisina ”ehkä joskus sitten tulevaisuudessa”. 

Viime viikolla löysin Turun KauppahalliJuustopuodista salmiakki-cheddaria. Voitteko käsittää? Menin ja ostin samantien. Ihan todellakin vahvin mahdollinen viesti siitä, että tulevaisuus on täällä ja kaikki on mahdollista – paljon vahvempi kuin Postin kuljetuskopterit tai mitkään hoverboardit.

salmiakki cheddar 2Ikäväkseni joudun kuitenkin kertomaan, ettei salmiakki-cheddar ole yhtä hyvää kuin miltä se kuulostaa tai näyttää. Ei se pahaakaan ole, mutta näin överiltä yhdistelmältä odottaisi vähän enemmän sitä salmiakin makua.

Ensi kerralla tyydyn takuuvarmaan lemppariin eli Juustoportin brändy-pähkinään.

Mikä on sun lempparijuusto? Entä oudoin, mitä olet maistanut?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Caelia
  26/10/2015 at 19:32

  Ah, juustot! Voisin elää pelkällä juustolla :)
  Juustofriikkinä lempparijuustot on kuitenkin melko ”tylsät” ja perinteiset aura ja manchego.

  • Reply
   Reetta V.
   26/10/2015 at 20:15

   Siis ei noi mitään tylsii oo! Aura on myös mun lemppari ja Manchegokin maistuu vallan mainiosti. Tai oikeesti kyl melkein kaikki juustot maistuu! :’D

 • Reply
  viikonloppukokki
  15/05/2016 at 17:53

  Vähän samanlaiset fiilikset. Maistelin salmiakki-cheddaria suurin odotuksin. Ei hyvää, eikä pahaa. Ei siinä paljon salmiakki maistunut, vähän jälkimakuna ehkä.

  • Reply
   Reetta V.
   15/05/2016 at 19:20

   Niinpä! Vitsi oisin kyl toivonut, että se ois maistunut oikein kunnolla :D

  Leave a Reply