RemmikorkkaritYksinkertaiset remmikorkkarit ovat juuri nyt parasta, mitä tiedän korkokenkärintamalla. Ne näyttävät hyvältä lähes kaiken kanssa ja kun korko on sopiva, niillä jaksaa tepastella. Ja ne pysyvät huomattavasti helpommin jalassa kuin avokkaat – etenkin kun toinen jalka sattuu olemaan puoli kokoa toista isompi, eikä koskaan pysty valitsemaan, istuuko 37 vai 38 paremmin.

Minimalismia kotona ja kenkäkaapilla

Minimalismi kiinnostaa tällä hetkellä sekä sisustuksessa että pukeutumissa – ja niin myös kenkävalinnoissa. Aiemmin olen käyttänyt melko kreisejäkin jalkineita, mutta viime aikoina olen suosinut lähinnä tavanomaisempia tapauksia, kuten mustia ballerinoja. Sama homma korkojen kanssa. Siinä missä aiemmin mukavuus oli täysin toissijaista ja koron korkeus paljon tärkeämpää, käytän nykyään ainoastaan kenkiä, joiden korko on inhimillinen ja jotka tuntuvat mukavilta jalassa. Sellaisia, joilla voisi vaikka jorata koko illan, eikä voivotella kipeitä jalkoja.

Täydelliset remmikorkkarit

Täydelliset remmikorkkarit ovat mustat ja hyvin simppelit. Itse pidän paksusta nilkkaremmistä ja tukevasta korosta, koska olen aika mukavuudenhaluinen, mutta myös sirommat versiot näyttävät kauniilta. Ja toimivat erinomaisesti vaikka iltapuvun kanssa! Tukevat korot sen sijaan ovat vähän arkisemmat ja sopivat hyvin jopa työkäyttöön.

Omani remmikorkkarini löysin alkukeväästä kaverin vinkistä H&M:n valikoimasta, mutta tämä malli on taidettu myydä jo aikaa sitten loppuun. Jos sulta kuitenkin vielä puuttuu tällaiset, kannattaa tutustu Biancon valikoimaan. Sieltä löytyy ainakin nämä kolme loistavaa vaihtoehtoa: tolppakorkoiset ja supermukavannäköisettoiset hiukan sirommat ja yhdet kokonahkaiset järkevällä korolla.

Sopivat yhteen lähes kaiken kanssa

Olen oikeasti aika vakuuttunut, että remmikorkkarit näyttävät hyvältä ihan kaiken kanssa. Tai ei nyt ehkä urheiluvaatteiden, mutta kaiken, minkä kanssa korkkarit yleensäkin toimivat. Jos epäilet, kurkkaa vaikkapa Emman vanhaan blogiin – remmikorkkarit löytyvät kahdesta ensimmäisestä postauksesta ja muutamasta vanhemmastakin. Toimii, todellakin!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Yksinkertaiset remmikorkkaritRemmikorkkarit

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *