Yleinen

Questions

 

Harvoin tulee osallistuttua haasteisiin, mutta Maija oli keksinyt sen verran hauskat kysymykset, etten voinut jättää väliin

1. Mitä lehtiä tilaat? 

Haluan valita lehteni kaupan hyllyltä sen mukaan, mikä milloinkin eniten kiinnostaa, joten kotiin en tilaa (tällä hetkellä) mitään lehteä. Sen sijaan Voguen Collectionsit ja REVS pitää aina saada itselle, mutta monesti tule ostettua myös The Hunger, Costume, Elle, ID, Make Up Storen oma lehti tai jokin kansainvälinen muotijulkaisu.

2. Punkku, valkkari vai ei viini laisinkaan? 

Ehdottomasti punkku, mutta kuohuviinikin kelpaa.

3. Minkä taidon haluaisit oppia? 

Haluaisin oppia sukeltamaan ja surfaamaan sekä kehittää valokuvaus- ja piirustustaitojani. Myös ranskan, italian tai venäjän kielen opiskelu olisi mielenkiintoista.

4. Tämän hetken suosikkikappaleesi? 

On lähes mahdoton valita, mutta the XX:n Angels pitää edelleen pintansa yhtenä suosikkina. Uusimmista tuttavuuksista hurmaa sen sijaan Vinstenin Luckiest Girl!

5. Paras lahja, jonka sait aattona joulupukilta? 

Sain pikkusiskoltani aivan ihanan kirjeen, joka piti sisällään lupauksen yhteisestä ajanvietosta liikunnan, syömisen ja rentoutumisen merkeissä! Ehdottomasti paras lahja, vaikka saamani etanapannutkaan eivät kauas jääneet.

6. Minne haluaisit matkustaa tällä hetkellä? 

Kaikkialle! Helmikuun alussa siintää kuuden päivän visiitti Pariisiin, mitä odotan enemmän kuin innolla. Toisaalta voisin matkustaa myös Berliiniin, Pietariin, Pohjois-Norjaan, Amsterdamiin, Kroatian rannoille, Balille sukeltelemaan tai Afrikkaan reppureissaamaan. Yritä näistä sitten valita.

7. Mitä teit eilen kello 18:00?

Olin kiiruhtamassa elokuviin katsomaan Anna Kareninaa. Suosittelen, muuten.

8. Miten lajittelet ottamasi kuvat koneelle? 

Minun pitäisi opetella käyttämään Adobe Bridgen Keywords-ominaisuutta, mikä helpottaisi lajittelua huomattavasti, mutta tällä hetkellä sijoittelen ne päivämäärän, tapahtuman tai matkakohteen mukaan.

9. Millainen on tavallinen arkiaamusi? 

Herään kello suurinpiirtein aamuseitsemältä riippuen torkuttamisen määrästä; käyn suihkussa, syön aamupalaa ja laittaudun valmiiksi koulupäivää varten. Sen jälkeen tallustelen kauppatorille ja nappaan tavaksi tulleen aamu-latten mukaan ja siitä voikin päivä alkaa!

10. Mitä sosiaalisen median yhteisöjä käytät? 

Sosiaalinen media on äärettömän kiinnosta aihepiiri – etenkin markkinointimielessä, minkä takia olenkin halunnut tutustua mahdollisimman moniin eri palveluihin. Lemppareitani ovat kuitenkin Pinterest, Instagram, Twitter, blogit ja tietenkin Facebook.

11. Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Tästä aiheesta voisin kirjoittaa vaikka romaanin, mutta muutamia luetellakseni: herkullinen ruoka, oudot elokuvat, piirtäminen, valokuvaaminen, kirjojen lukeminen, hyvät ystävät, uudet elämykset, lenkkeily, tanssiminen, hyvä musiikki, ruuanlaitto, letut, mielenkiintoiset keskustelut, ideointi, reissaaminen, uusiin ihmisiin tutustuminen sekä tietenkin ystävät.

Minä taas haluaisin haastaa teidät lukijat vastaamaan näihin, että saisin tutustua teihin paremmin. Jos laiskuus kuitenkin iskee, vastatkaa nyt ainakin numeroihin 3, 6 ja 11! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maija
  12/01/2013 at 15:55

  Vinsten on uusin löytö myös mulla! Taisi Spotifyssä olla uutuuksien joukossa – onneksi tuli klikattua. :)

 • Reply
  Crystal
  14/01/2013 at 17:59

  Anna Karenina kuulostaa ihanalta!! taitaakin olla mun seuraava leffa minkä meen kattomaan!:)

  • Reply
   reetta v.
   15/01/2013 at 11:52

   Mene ihmeessä, vaikka nyt tuleekin koko ajan ihan superhyviä leffoja!:)

  Leave a Reply