Puolukka-kookos-smoothie kookos puolukka smoothie
Siinä missä pikkusiskoni on aina vihannut kookosta, minä taas olen rakastanut – samoin kuin hän rakastaa kirkasta vihreää väriä ja minä taas vieroksun. Näin se vissiin sisaruksilla aika usein menee.

Kaikesta kookosrakkaudesta huolimatta olen järjettömän huono käyttämään sitä juuri muussa kuin aasialaishenkisissä kanaruoissa. Viime aikoina olen kuitenkin skarpannut ja tehnyt siitä niin chia-puuroa kuin smoothieitakin. Ihan kelvollisia ovat olleet, vaikka chia-puuro vaatiikin vielä vähän jatkokehittelyä. Smoothie oli kuitenkin sen verran herkku, että tässä olisi ohje siihen!

Puolukka-kookossmoothie
1 dl kookosmaitoa
0,5 dl puolukoita
puolikas banaani
loraus appelsiinimehua
1 rkl chia-siemeniä
1 rkl luomu maapähkinävoita
0,5 dl maustamatonta heraproteiinia

Koska viidestä päivittäisestä ateriastani kolme saattaa olla smoothieita, pyrin pitämään huolen, että ne sisältävät marjojen ja hedelmien lisäksi myös proteiinia, hyviä hiilihydraatteja sekä pehmeitä rasvoja. Lähes aina ne sisältävät maustamatonta heraproteiinia (koska kaikki muut maistuvat ihan kamalalta), chia-siemeniä tai kaurahiutaleita ja pähkinää tai avokadoa. Näiden yhdistelmällä pärjää hyvin!

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Puolukka-kookossmoothie ”

  1. Voi apua kun kuulostaa hyvältä sun smoothie! Rakastan kookosmaitoa ihan kaikessa mitä ikinä syönkin (ainakin melkein), pakko kokeilla tätä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *