Yleinen

Puolukka-kookossmoothie

Puolukka-kookos-smoothie kookos puolukka smoothie
Siinä missä pikkusiskoni on aina vihannut kookosta, minä taas olen rakastanut – samoin kuin hän rakastaa kirkasta vihreää väriä ja minä taas vieroksun. Näin se vissiin sisaruksilla aika usein menee.

Kaikesta kookosrakkaudesta huolimatta olen järjettömän huono käyttämään sitä juuri muussa kuin aasialaishenkisissä kanaruoissa. Viime aikoina olen kuitenkin skarpannut ja tehnyt siitä niin chia-puuroa kuin smoothieitakin. Ihan kelvollisia ovat olleet, vaikka chia-puuro vaatiikin vielä vähän jatkokehittelyä. Smoothie oli kuitenkin sen verran herkku, että tässä olisi ohje siihen!

Puolukka-kookossmoothie
1 dl kookosmaitoa
0,5 dl puolukoita
puolikas banaani
loraus appelsiinimehua
1 rkl chia-siemeniä
1 rkl luomu maapähkinävoita
0,5 dl maustamatonta heraproteiinia

Koska viidestä päivittäisestä ateriastani kolme saattaa olla smoothieita, pyrin pitämään huolen, että ne sisältävät marjojen ja hedelmien lisäksi myös proteiinia, hyviä hiilihydraatteja sekä pehmeitä rasvoja. Lähes aina ne sisältävät maustamatonta heraproteiinia (koska kaikki muut maistuvat ihan kamalalta), chia-siemeniä tai kaurahiutaleita ja pähkinää tai avokadoa. Näiden yhdistelmällä pärjää hyvin!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ines
  17/02/2015 at 19:30

  Voi apua kun kuulostaa hyvältä sun smoothie! Rakastan kookosmaitoa ihan kaikessa mitä ikinä syönkin (ainakin melkein), pakko kokeilla tätä!!

  • Reply
   Reetta V.
   17/02/2015 at 20:25

   No kokeile ihmeessä, tää oli kyllä hyvää! Tai kookos on kyl aina :)

  Leave a Reply