Puf Turku ForumOlen viime aikoina keskustellut monen kanssa siitä, että kun asioita tekee omana itsenään ja täydestä sydämestään, ei voi kuin onnistua. Tai siltä se ainakin vaikuttaisi. Miettikää nyt vaikkapa Jenni Vartiaista tai Linda Liukasta.

Ja sitten on tällaisia tyyppejä, kuten Hanna ja Matti, jotka päättivät perustaa oman yrityksen, eikä ihan minkä tahansa yrityksen, vaan aivan uudenlaisen konseptin. Turun Forum-kortteliin ensi torstaina avattava Puf on iso liiketila, josta kotimaiset yrittäjät, kuten vaikkapa muotoilijat, vaatesuunnittelijat tai taiteilijat, voivat vuokrata oman pienen pop up -pisteensä. Hanna ja Matti hoitavat esillepanon, ylläpidon sekä tuotemyynnin.

MaapalloPuf Forum kortteli Hanna ja MasaNäiden kahden mielessä pyöri alunperin oma kirpputori, mutta siitä idea vasta alkoi jalostua. Lopputuloksena Puf, jonka lattioita koristavat räsymatot ja seinille on maalattu taidetta. Ja jonne tuttu puuseppä suunnitteli ja valmisti raikkaan näköiset myyntipisteet. Tuore yrittäjäpari halusi luoda elävän tilan, josta löytyisi aina jotakin uutta ja jonne olisi mukava tulla ihan vain hengailemaan.

Nimeksi piti alunperin tulla Pop Up Forum, mutta se lyhenikin sitten muotoon Puf, kun termi pop up alkoi ärsyttää ja lyhenne Puf taas miellyttää. Myöhemmin avattavassa verkkokaupassa tuotteita voi puffailla ja näin antaa niille enemmän näkyvyttä. Onhan tuo nyt aika hauska sana!

Puf Costoforum kortteli turkuräsymatto 1Myös tuotteilla on aika paljon väliä. Ja sillä, kuka ne tekee ja miten; minkälaisia tarinoita niiden taustalta löytyy ja minkälaista arvomaailmaa ne edustavat.

Nyt alkuun liikkeestä löytyy ainakin Coston, Kasperin, Muka van, Pure Wasten, Hileen ja Myssyfarmin tuotteita. Galleriaseinältä sen sijaan Niko Vartiaisen teoksia. Ja hetken päästä ehkä jotakin ihan muuta. Jännittävää!

Puf TurkuEnnen kaikkea Hanna ja Matti toivovat, että Puf olisi matalan kynnyksen paikka, jonne olisi aina rento ja mukava tulla. Ja jossa voisi hengata mielellään! Myymälään talven ajaksi parkkeerannut Kaffillari tuskin ainakaan haittaa asiaa.

Voitte arvailla, missä minä alan vierailla varmasti viikoittain. Enkä malta odottaa, että näen valmiin liikkeen!

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *