Yleinen

Polkkatukka kesäksi

Reetta Vahanen polkkatukkaReetta Vahanen polkkatukkaHeti häiden jälkeisellä viikolla varasin ajan Helenelle Adaan & Olexiin hiustenleikkaukseen. Kun häät ovat ohi, eikä tiedossa ole muitakaan juhlia, joihin hiukset pitäisi saada kampaukselle, halusin leikkauttaa kunnon polkkatukan kesäksi. Istuin tuoliin ja ainut kysymys kuului: ”Kuinka lyhyeksi?”
No mahdollisimman lyhyeksi tietenkin.

Siinä sitten skarpisti leikatun polkkatukkani kanssa kampaajalta lähtiessäni mietin, miten sitä aina päätyy kokeilemaan erilaisia hiusmalleja ja -tyylejä, vaikka tasan tarkkaan tietää, mikä itselle sopii. Minäkin olen tiennyt jo viidennestä luokasta asti, että polkkatukka on näihin kasvoihin takuuvarma ratkaisu. Aina välillä silti vähän kasvatan sitä, milloin mistäkin syystä. Ja mitä tulee polkkatukkaan, suosittelen muitakin kokeilemaan. Se on kevyt, perhanan helppo ja sopii yllätävän monelle pitkiä hiuksia paremmin. Lisäksi siinä on sopivasti leikkisyyttä.

Tämänhetkinen hiusidolini on Anine Bing ja hänen inspiroimana tämäkin polkkatukka leikattiin skarpisti – tosin astetta lyhyemmäksi kuin esikuvansa, koska kesä. Ja jos vain jaksaisin, väkertäisin vielä samanhenkiset laineet hiuksiini harva se aamu. Eiköhän tämä suoranakin aika veikeä ole!

Reetta Vahanen polkkatukkaReetta Vahanen polkkatukka

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  tiutautiipelitou
  02/06/2015 at 09:01

  en uskalla kokeilla! eihän oo pakko! ei sovi mulle!

  ps. miksi aina ennen -kuvissa ollaan apeana ja jälkeen -kuvissa hymyillään?

  • Reply
   Reetta V.
   02/06/2015 at 09:25

   Haha no ei sun tarvii! Sulla on niin paljon kikkuraa, että se näyttää ihanalta pitkänä.

   Ja siksi, että naurattaa just se, että jälkeen-kuvissa aina hymyillään! :D

  Leave a Reply