Tyyli

Monday streetstyle inspiration

Stockholm Streetstyleä selatessa tämä kuva osui silmääni ja jäi heti alitajuntaan aiheuttamaan vakavia ihastuksia. En osaa sanoa, mikä asussa erityisesti ihastuttaa, mutta kokonaisuus on juuri niin kuin pitääkin. Tältä haluaisin näyttää joka päivä vaikka lähtökohtaisesti kirkkaanpunainen takki, boyfriend-farkut, kirjava clutch tai valtava tukka eivät kuulukaan vakiovarusteisiini tai ole lähelläkään normaaleja mieltymyksiäni.
//While browsing throw Stockholm Streetstyle, this photo caught my eye more than any of the other photos. I have no idea what makes this outfit so damn perfect, but everything in it is just like it’s supposed to be. I would definitely like to look like this every day although neither bright red coat, boyfriend jeans, colourful clutch nor a huge hair are my something I usually wear.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  14/02/2013 at 21:41

  Oho, ompas….järkky :D eihän tuo imartele ollenkaan..

 • Reply
  Anonymous
  14/02/2013 at 21:44

  Tai siis yksinään/johonkin toiseen asusteeseen yhdistettynä uskon että näyttävät kivoilta! Mutta tuo ison takin ja isojen housujen yhdistelmä ei vaan iske ollenkaan… :) mutta niinhän se on, ettei makuasioista voi kiistellä!

  • Reply
   reetta v.
   14/02/2013 at 21:57

   Hehe, totta! :D
   Mua tässä asussa taitaa viehättää nimenomaan se ylikorostunut rentous, vaikka harvoin iso takki ja löysät housut toimivat. Kuitenkin tuo vyötärölle kiristetty vyö, näkyvissä olevat sirot ranteet sekä korolliset nilkkurit tasapainottavat isoja vaatekappaileita juuri sopivassti. :)

 • Reply
  Helene
  15/02/2013 at 21:39

  no siis täähän on ihana!

 • Leave a Reply