K-Puhakan edessä haitaria soittava mies, josta tulee aina mieleen Pariisi sekä Île de la Citén ja Île Saint-Louis’n välinen pieni silta. Tänään samoja sointuja kuului myös toimiston ikkunan alta ja mielessäni karkasin hetkeksi Ranskaan.

Pyöräretket Ruissaloon, erityisesti Kuuvannokkaan. Haaveilen kesän olevan niin lämmin, että jollakin näistä retkistä uskaltaisin pulahtaa liukas kalliota pitkin mereen.

kesäasu1Tintån ja Cafe Artin kadun yli levittyneet terassit. Mikään ei ole yhtä ihanaa kuin kuppi cappucinoa tai lankkupitsa Aurajoen varressa, puidenlehtien lomasta kurkkivan auringon alla.

Maailman paras kauppatori, josta saa kesäisin niin hyviä tomaatteja, että niiden perään tekee mieli itkeä talvella.

kesäasu4kesäasu5Föli, joka mahdollistaa kesäretket uusiin ja vanhoihin paikkoihin. Suosikkini on kuvankaunis Naantali, jonne voi lähteä piknikille, syömään, suppailemaan tai Muumimaailmaan.

Yksin terassilla nautittu lounas, jonka aika voi tuijottaa ohikulkijoita tai uppoutua ajatuksiin.

Kesäasu2kesäasu3Takki – Object
Mekko – With love by Sanna Hopiavuori
Tennarit – Adidas, Defshopista*
Laukku – Mango
Sormus – Signed

Puistojooga, joka tarjoaa täydellisen irtioton arjesta. Ainakin Karma Studio on aiemmin järjestänyt tunteja kerran viikossa sään salliessa Samppalinnapuiston nurmikolla, tästä vuodesta en tiedä. Aina välillä joku tarjoaa puistojoogaa myös ilmaiseksi.

Ydintalvipuutarha. Vaikka en juhlimisesta juurikaan välitä, rakastan Aboa Vetus & Ars Novan takapihalle torstai-iltaisin rakentuvaa tunnelmaa, sellaista huoletonta ja kepeää sekä samalla hiukan melankolista ja unenomaista.

Unohdinkohan jotakin, ehkäpä. Mitkä ovat sun suosikit?

Kuvat – Siiri Saarela

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Parhaita asioita kesä-Turussa ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *