Niitä kertoja ei ole ollut kesän aika yksi tai kaksi, vaan useampia, kun juoksen työpäivän jälkeen suoraan toimistolta jonnekin. Täksi illaksi luvassa on Foodoran järjestämä #dreampicnic, aika usein kyseessä on ollut asuntonäyttö, välillä treffit ystävän kanssa ja pari viikkoa sitten Jukka Rintalan näyttely Naantalissa, jolloin nämä kuvatkin otettiin.

toimistolta_iltaan_asu_5toimistolta_iltaan_asunaantalissa_1Niinä päivinä pukeudun vaatteisiin, jotka tuntuvat mukavilta vielä loppupäivästä ja näyttävät sopivilta toimistolla ja kuohuviinin parissa. Tuo hame on sellainen, narutopin vaihdoin pellavapaidan tilalle työpäivän päätteeksi.

Biancon nilkkureita käytän nähtävästi ympäri vuoden, kesähelteillä ja talvipakkasilla. Olalla kulkee aika usein tuo nahkalaukku, johon mahtuu järjestelmäkamera, kaikki päivän tarvikkeet tai vaikka viinipullo.

naantalissa_2Naantaliin kesävisiitille tai muuten suuntaaville tiedoksi: yhdeltä kapealta sivukujalta bongattu Hasta la Pasta -ravintola, sen suojaisa terassi ja noin kympin arvoiset pastat ovat oikein mainioita. Ei turhaa kikkailua, vaan sellaista kuin pastan kuuluukin olla: lämmintä, lohdullista, sopivasti rasvaista ja suolaista.

toimistolta_iltaan_asu_4toimistolta_iltaan_asu_2toimistolta_iltaan_asu_3Toppi ostettu aikoja sitten Zarasta
Hame – Muka Va (ostettu PUF Design Marketista)
Nilkkurit – Bianco
Laukku – Selected Femme
Sormus – matkamuisto Sevillasta

Jos tuosta Muka Van Silja-hameesta olisi muuten olemassa kokonaan musta versio, ostaisin sen heti. Kangas on pumpulinpehmeää, pituus säädyllinen moneen tarkoitukseen ja etuosan taskut hauska yksityiskohta. Tähän tekee mieli pukeutua harva se päivä, välillä myös ihan vain kotosalla.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *