Yleinen

Päivä, jona muistin olevani joku aivan muu

statement4Olen viime päivinä pohtinut, kuka oikein olen. Tai siis tiedänhän minä, kuka olen, mutta välillä tuntuu, että kuvittelen olevani joku aivan muu kuin todellisuudessa olen. En osaa esimerkiksi ajatella itseäni urheilulliseksi tai paljon liikkuvaksi. En, vaikka viikottaiset liikuntamäärät ovat viime aikoina olleet varsin suuria. Sen sijaan määrittelin itseni pitkään tanssijaksi, vaikka harrastus oli jo aikaa sitten loppunut.

Toisaalta kuvittelen olevani tehokas ja järjestelmällinen, vaikka todellisuudessa olen sitä vain työelämässä. Kotona ja vapaa-ajalla olen boheemi haaveilija, jonka vaatekaappi on sotkussa siitä huolimatta, että sen siivoaa kerran viikossa.

Joskus viihdyin tanssilattialla, mutta nykyään nautin mieluummin hyvien ystävien seurasta herkullisen ruuan ja maistuvan viinin kanssa. Kaikkein mieluiten laittaisin itse ruokaa ystävilleni!

Ennen join monta kuppia kahvia päivässä – nykyään hädin tuskin mukillista.

Taidan olla niin liian pitkään nähnyt itseni tietynlaisena, että on vaikea ajatella muutakaan.
Tykkään tosin edelleen lettukesteistä. Eikä sillä ole todellisuudessa minkään maailman merkitystä, juoko kahvia vai teetä ja montako kuppia. Ehkä olisikin paras lopettaa itsensä määritteleminen ja vain olla se, joka on.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply