olohuoneen taulut

Olohuoneen taulut ja seinän mittainen hylly. Näistä olen kirjoittanut ennenkin. Ihan aluksi tauluhyllyllä komeili Unicefin vintage-juliste ja isän vanha koulukuva, sitten kasa pienempiä kehyksiä ja kerran kokeilin tunkea siihen koko kirjavarastoni. Mikään ei ole kuitenkaan vakuuttanut, kunnes yhtenä sateisena sunnuntaina istuin linja-autossa Helsngistä Turkuun ja tajusin omistavani kaksi täydellisesti olohuoneeseen sopivaa taulua. Olin vain  koko ajan suunnitellut laittavani ne makuualkovin päätyseinälle, enkä ollut edes ajatellut tätä vaihtoehtoa.

Siispä siivosin olohuoneen hyllyn ja pyysin vanhempiani tuomaan taulut seuraavalla reissullaan tänne Turkuun. Tarkoitus oli kokeilla, sillä vähän kyllä epäilin, etteivät taulut sopisi tuohon olohuoneen hyllylle, mutta väärässä taisin olla. Nehän ovat ihan täydelliset!

Olohuoneen taulut – ihastusta ensi silmäyksellä

Taulut olen ostanut 17-vuotiaana työskenneltyäni kaksi kesää pienessä taidekahvilan ja opastuskeskuksen yhdistelmässä kotikylässäni Eurassa. Tai jos tarkkoja ollaan, Kauttualla. Ihastuin tauluihin sillä sekunnilla, kun ne näin ateljeessa. Tuijottelin niitä koko kesän lumoutuneena ja viimeisellä työviikolla ilmoitin ostavani ne. Siitä asti taulut ovat olleet vanhempieni luona seinällä ja odottaneet oikeaa paikkaansa omassa kodissani. Nyt se sitten löytyi, enkä oikein voisi olla tyytyväisempi tähän olohuoneen tauluratkaisuun.

Sisustus:

taulut – Annette Juusela / neulosviltti – Anno, Kodin1 / tekstityynynpäälliset ja pellaviltti – h&m home 

olohuoneen taulut

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *