muotiblogi Reetta Vahanen blogi vaaleanpunaiset hiuksetMuotiblogi harmaa pooloneule Nike Airforce onekeltainen_seina_2Reetta Vahanen blogiFiksu ratkaisu laittaa jalkaan puhtaanvalkoiset kengät ja ottaa kuvat yhtä puhtaanvalkoisessa lumihangessa – etenkin, kun yrittää esitellä nimenomaan niitä kenkiä. Koittakaa käyttää mielikuvitusta! Jalassa (jossain tuolla lumihangen seassa) valkoiset Nike Air Force 1 -tennarit korkealla varrella. Muuten asu on normcorea kerrassaan – niin simppeliä, ettei mikään oikein erotu ja niin tavanomaista, ettei siitä voi sanoa oikein mitään. Juuri passelia tähän vallitsevaan minimalisti-fiilikseeni.

Selected Femmen harmaa pooloneule esiintyi toisissa asukuvissa ihan vastikään, mutta kaipa se kertoo kuitenkin siitä, että ostos on ollut osuva. Neule on luottovaate, joka etsiytyy päälle ainakin kerran viikossa. Kaikki vaatteet sietäisivät olla samanlaisia.

Hiuksissa taas voi nähdä häivähdyksen vaaleanpunaista, sillä samalla, kun latvoja lyhennettiin, testattiin KC:n uutta Color Mask Paint -suoraväriä sävyssä Pinkadelic. Väri olisi sellainen supersuloinen ja hempeä vaaleanpunainen, mutta auttamatta liian vaalea omille hiuksilleni näkyäkseen kunnolla.

Päivän asu:
Harmaa pooloneule ja mustat housut – Selected Femme / kengät – Nike Air Force 1

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *