vaatteet nurinpäinMinulla on ollut viime aikoina jokin epämääräinen tarve kääntää kaikki paitani väärinpäin. Siis ei niin että saumat ja pesulaput vilkkuvat, vaan niin että kaula-aukko onkin selän puolella. Tajusin nimittäin, että kaikki perustoppini näyttävät huomattavasti paremmilta, kun ne kääntää ympäri. Samoin esimerkiksi tässä postauksessa nähty mekko.

Avoin selkä nyt vaan on ihana, mutta jostakin hassusta syystä myös eteen käännetty takaosa toimii hämmentävän hyvin.

Ja sama juttu myös tämän kuvissa olevien neuletakin suhteen. Nappasin monta vuotta himoitsemani neuletakin pikkusiskon kirppiskasasta ja olo on kuin voittajalla. Pehmoinen neuletakki on meinaan ihan hitsin kiva myös oikeinpäin puettuna ja aivan takuuvarma ikisuosikki. Lauantain jälkeen olen käyttänyt sitä jo kolme kertaa.

farkkuhame ja nurinpäin neuletakki 1retu vaan 1Olen itseasiassa tainnut tykätä avoselkäisistä vaatteista siitä asti, kun joku joskus sanoi, että minulla on kiva selkä. Siitä taitaa kyllä olla  jo ainakin kuusi vuotta aikaa, enkä tiedä, onko tuo kohteliaisuus enää millään tavalla relevantti.

Sen verran olen hillunut salilla, että parempi olisi olla.

2hand farkkuhame ja neule nurinpäinfarkkuhame ja neuletakki nurin

Koneella muuten odottaisi kerrankin materiaalit tämän lisäksi kolmeen muuhun postaukseen, mutta olen onnistunut pitämään itseni viime päivinä melko kiireisenä töiden lisäksi erilaisten projektien parissa ja omia kotisivujani väsäillessä.

Nyt sivut taitavat kuitenkin olla (melkein) valmiit, mutta muita projekteja putkahtelee sieltä sun täältä. Lupaan parhaani mukaan päivittä myös blogia, ettei postausväli venyisi tuhottoman pitkäksi!

Enkä siis muuten valita, vaan nautin täysin siemauksin, sillä rakastan sitä, että tekemistä riittää. Ja vieläpä sellaista, josta tykkään ihan hulluna!

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.