Yleinen

nail lacquer of the week

Tummansininen kynsilakka on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani, ja sitä onkin tullut käytettyä viimeiset kaksi viikkoa. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja tällä kertaa lakkasin kynnet OPI:n Pirates of the Caribbean -kokoelmaan kuuluvalla vaaleanvioletilla Planks a Lot -lakalla. Vaikka väri ei ole järin syksyinen, se kuitenkin miellyttää silmää tällä hetkellä. Ensi viikolla saatan kokeilla taas jotain muuta.  
//Dark blue nail lacquer is one of my all time favourites and I have been wearing it for the last two weeks. However, yesterday I felt like trying something else for a change and decided to use this nail lacquer called Planks a Lot from OPI Pirates of the Caribbean collection. Even though the colour doesn’t fit fall very well, it somehow looks good. At least for now – next week I’ll probably be wearing something totally different.  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristiina
  21/08/2012 at 12:49

  Voi, onpa ihanan värinen ! Harmi vain, että OPI- lakat maksavat niin paljon, mutta laadukkaita ne ainakin muiden puheiden mukaan ovat olleet.

  • Reply
   reetta v.
   21/08/2012 at 12:53

   Onhan niillä hintaa, mutta laatukin on erinomaista. :) Ja hinta on kuitenkin paljon vähemmän kuin monilla selektiivisen kosmetiikan merkeillä …

  Leave a Reply