Tyyli

Muutoksia blogin sisällössä

farkkuliivi2farkkuliivi6 farkkuliivi3 farkkuliivi4Nämä kuvat on viikon takaa. Tänä aamuna paljaat sääret eivät enää olleet houkutteleva vaihtoehto, kun töihin lähtiessä ulko-ovella vastassa oli kaatosade. Kiskoin siis ensimmäistä kertaa kesän jälkeen sukkahousut jalkaan ja sadeviitan suojaksi. Vedin hupun pään yli ja hyppäsin pyörän selkään kaatosadetta uhmaten. Mikäli haluatte tietää, selvisin pahemmitta vaurioitta toimistolle asti.

Vaikka en liiemmin lämmennyt tämän kesän kuumimmille helteille, en ihan täysin ole ihastunut tähänkään vaiheeseen (lue: sateeseen). Vähän jopa kaipaan hellettä. Toisaalta tällä hetkellä vuokrayksiöni lämpötila on pudonnut sen verran siedettävälle tasolle, että saan jo yöt nukuttua. Se on plussaa se. Kesähepeneissä olisin kuitenkin voinut kulkea vielä viikon tai pari!

Oikeasti olen aika fiiliksissä syksystä (kunhan vain tajuan, että syysvaatteet ovat aivan yhtä inspiroivia kuin kesävaatteetkin). Viimeiset pari kuukautta ovat olleet täynnä mieltä lämmittäviä hetkiä ja vaikka odotan rauhallista syksyä, tulee sekin olemaan täynnä uusia asioita.

Ostin vastikään unelma-asuntoni. Edessä on siis ainakin muutto. Ja voi kuulkaa, olen sisustuksen suhteen vielä fanaattisempi kuin muodin, joten pelkään pahoin, että blogi tulee muuton jälkeen täyttymään siihen liittyvistä postauksista. Toivon, ettette pistä pahaksenne.

Päivän asu:
mekko – Seppälä / farkkuliivi ja huopahattu – h&m / buutsit – bianco

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply