Musta trikoomekkoJoskus, tai oikeastaan aika usein, kaikkein yksinkertaisimmat jutut ovat kaikkein parhaita. Niin kuin nyt vaikkapa tämä kuvissa näkyvä musta trikoomekko. Aivan loistava vaatekappale.

Olen muutenkin alkanut arvostaa perusvaatteita, eli siis niitä valkoisia ja mustia t-paitoja, toppeja ynnä muita, ihan uudella tavalla.

Olen aika varma, että kun vaatekaapissa on perusteet kohdillaan, asukriisejä ei pahemmin tule. Monesti pukeutuminen kyllä lähtee jostakin hiukan erikoisemmasta vaatekappaleesta, mutta nekin saa helposti toimimaan yhdistämällä kaveriksi tavallisia vaatteita.

Joskus luin jostakin, että toimiva vaatekaappi on sellainen, joka koostuu suurimmaksi osaksi perusvaatteista ja vain murto-osasta näyttäviä tai erikoisia. Olen alkanut kodin raivaus -projektin jälkeen ymmärtää miksi. Sen jälkeen noin 90% vaatekaappini sisällöstä on nimittäin ollut niitä ihan tavallisia vaatekappaleita ja vain pieni osa spesiaalimpia tapauksia.

Perusvaatteita on kyllä perhanan tylsä ostaa ja kun niitä varta vasten etsii, ei muuten takuulla löydä. Olenkin ottanut niiden kanssa sellaisen taktiian, että kun kohdalle sattuu täydellinen, se muuten sitten ostetaan ja mahdollisesti vielä parissa eri värissä, jos tietää, että vaatteelle on todella paljon käyttöä, kuten esimerkiksi tälle pellavapaidalle.

”Kaikissa väreissä” -logiikka toimii kuitenkin vain perusvaatteiden kanssa. Erikoisempia tapauksia ei välttämättä kannata ostaa useassa värissä, vaan ainostaan siinä, johon ensimmäisenä tykästyi. Jostakin syystä tällaisten vaatteiden hohto tuntuu katoavan, kun vaatetta omistaa monta kappaletta. Tällöin se alkuperäinenkään ei tunnu enää niin erityiseltä.

Mrs Jonesin blogissakin muuten hyvä juttu toimivasta vaatekaapista. Osuvia pointteja!

Päivän asu:

Musta trikoomekko – h&m / samankaltainen täällä*, täällä*täällä* ja täällä*
Takki – Object / samankaltainen täällä* ja täällä*
Laukku – Mango
Aurinkolasit – Specsavers
Kengät – Espanjasta

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Musta trikoomekko h&m päivän asuMusta trikoomekkomusta trikoomekko ja parkatakkiKuvat – Tiia Leppäkoski, editointi – minä

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *