Tyyli

Miten pukeutua valmistujaisiin?

seilorimekko1En omista kovinkaan montaa juhla-kelpoista mekkoa: yhden Armani Exchangen pikkumustan ja pari epämääräistä rättiä. Ja sitten aina jostakin kulman takaa tulee ilmoitus juhlista, joihin pitäisi sopiva vaatetus kuitenkin löytyä. En kyllä voi väittää, että esimerkiksi kutsu huomisiin valmistujaisiin olisi tullut yllättäen, mutta jotenkin niihin pukeutuminen silti aiheuttaa päänvaivaa. Ja vaikka se perinteinen pikkumusta sopii juhlaan kuin juhlaan, en jostain syystä halua sitä valmistujaisiin laittaa. Mieluummin pukisin päälleni jotakin aurinkoisempaa.

Olin älyttömän onnellinen törmättyäni Lindexissä tähän Holly & Whyte -malliston raitamekkoon, sillä se tuntui kattavan kaikki kriteerini keväisiin valmistujaisjuhliin. Se oli sopivan keväinen ja raikas, mutta tarpeeksi ajaton sopiakseen juhliin kuin juhliin. Materiaali oli miellyttävää puuvillaa, eikä mallikaan ollut turhan lyhyt!

Ajattelin siis huomenna pukeutua tähän, sujauttaa jalkaan mustat teräväkärkiset avokkaat ja nostaa hiukset huolettomasti ylös. Täysin epäselvää vielä on, että miten aion selvitä, jos ulkona on kylmä, mutta eiköhän sitä jotain keksi. Ehkä kaivan valkoisen viittani jostain kaapin pohjalta.

Mitäpä muuta tähän sitten sanomaan, kuin hirmuisen paljon onnea kaikille valmistuville!

Päivän asu:
raidallinen mekko – Holly & Whyte Lindex / kaulakoru – Bianco

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply