Koti

Minimalistin olohuone

scandinavian living room with white floors

Tuntuuko teistäkin siltä, että viltit ja huovat ovat sisustuskuvissa vain luomassa sellaista harkitun rentoa fiilistä? Ehkä olen poikkeus, mutta ainakin tässä taloudessa huopa on usein käytössä – etenkin näin syksyisin ja varsinkin sadepäivinä. Ison ja pehmeän viltin alle on hyvä piiloutua kylmältä ulkoilmalta katsomaan uutta indiedraamaelokuvaa tai väliin jäänyttä Vain Elämää -jaksoa. Kun näihin yhdistää vielä ison mukillisen Mariage Frèresin teetä ja lusikallisen lähituotettua hunajaa, on melko hyvä olla.

Omalla sohvallani lojuu tällä hetkelä käyttövalmiina Annon vaaleanharmaa puuvillaviltti, joka yhdessä h&m homen tyynynpäällisten kanssa rikkoo sopivasti muuten mustavalkoisen olohuoneen fiilistä. Niin paljon kuin kokovalkoisesta asunnostani pidän, tuntuu sen sisustaminen vaativan tiettyjä asioita ollakseen oman näköiseni. Olen nyt pyrkinyt etsimään erilaisia elementtejä tuomaan kotiin asennetta ja rosoisuutta. Toistaiseksi olen raahannut asuntooni yhden puulaatikon sekä vanhoja lasipurkkeja ja lasipulloja. Sopiva tv-taso sen sijaan antaa odotuttaa itseään, vaikka muutama potentiaalinen vaihtoehto onkin jo löytynyt.

On mielenkiintoista huomata, miten uuden asunnon sisustus elää päivä päivältä, kun esineet ja asiat pikkuhiljaa löytävät paikkansa. Kunhan niitä tarpeeksi monta kertaa siirtää, jossain vaiheessa ne osuvat sopivalle paikalle. Viimeksi vaihdoin keittiön ja olohuoneen mattojen paikkaa: keltainen räsymatto sai siirtyä olohuoneesta keittiöön, kun taas Ikean mustavalkoraidallinen Stockholm sai paikkansa olohuoneesta.

Kodin tuotteet:
Puuvillaviltti – Anno, Kodin1 / tyynynpäälliset – h&m home / valokirjain – entisen työpaikan vanhasta valomainoksesta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply