Mineralissima mineraalimeikit testissäMineraalimeikit tuntuvat saavan kiitosta erityisesti niiden simppeleistä ainesosaluetteloista, ja vaikka itsekin arvostankin lyhyitä INCI-listoja, pidän mineraalimeikeistä silti aivan muista syistä.

Viimeisen vuoden verran olen kylläkin käyttänyt Lumenen CC-voidetta ja Nude Perfection Glow Foundationia, jotka nekin ovat kerrassaan huikeita tuotteita, mutta joulun alla sain Mineralissiman mineraalimeikit testiin, enkä ole sen jälkeen juuri muita tuotteita käyttänyt. Nämä ovat ihania! Kevyitä, pehmeitä ja kestäviä – juuri sellaisia kuin mineraalimeikkieni toivonkin olevan.

Vallitsevista meikkitrendeistä – eli siis lähinnä kai tolkuttomasta varjostamisesta ja korostamisesta – huolimatta itse viihdyn arkena parhaiten hyvin kevyessä pohjameikissä. Sellaisessa, jonka läpi pisamat ja punastuminen kuultavat ja omat piirteet näkyvät. Juhlat ovatkin sitten asia erikseen, mutta jos nyt ihan totta puhutaan, teen meikkipohjasta silloinkin vain aavistuksen peittävämmän.

Mineralissima mineraalimeikkimineralissima1Mineralissima mineraalimeikkivoide, mineraalipeitevoide ja mineraalipuuteriKevyen meikin fiilistely saattaa juontaa juurensa siitä, että fanitan pariisilaisia tai sitten siitä, että sisälläni asuu pieni luonnonlapsi. Mene ja tiedä, mutta kevyt meikki on mielestäni äärettömän kaunis – pienistä ihovirheistäkin huolimatta.

Parasta on kuitenkin se, kun meikkipohja näyttää hyvältä vielä pitkänkin päivän jälkeen. Ja mineraalimeikit monesti näyttävät. Niitä osaa arvostaa etenkin sellaisina päivinä, kun on ollut monta tuntia töissä, kulkenut lumipyryn tai kaatosateen läpi, käynyt salilla hikoilemassa ja kuvittelee vielä sen jälkeen kovalla kiirellä lähtevänsä ihmisen näköisenä tapaamaan esimerkiksi ystävää. Siinä missä tavalliset meikkipohjat ovat tuhoon tuomittuja viimeistään salilla, pysyvät mineraalimeikit jotenkin hämmentävästi edustuskunnossa koko päivän, kuntosalista ja kaatosateesta huolimatta. Joskus ne tuntuvat vain paranevan päivän mittaan ja näyttävän illalla kauniimmalta kuin aamulla juuri kasvoille levitettynä. Älkää kysykö, miten se on mahdollista, sillä en osaa vastata, mutta niin se vain on.

Ja niin muuten, nämä ovat Cruelty Free -tuotteita eli niitä ei ole siis testattu eläimillä.

Mineraalimeikit taas käytössämineralissima2Testissä tällä hetkellä ovat nämä Mineralissiman tuotteet:

  • Mineral Foundation sävyssä 2.0 Medium Light (erinomainen vaalealle talvi-iholle, mutta todennäköisesti olisi minulle liian vaalea, jos olisin ruskettuneempi)
  • Mineral Concealer sävyssä Blond (käytän lähinnä tummille silmäalusille – näppyjen peittämiseen sopisi paremmin vihreään taittava Mint)
  • Mineral Blusher sävyssä Blush
  • Mineral Eyeshadow sävyssä Nutmeg (ihan täydellinen sävy tällaisille sinertävän vihreille silmille)

Tuotteet saatu blogin kautta testiin Mineralissimalta.

Loppuun kiinnostaisi vielä kuulla, millä tuotteille sun mielestä saa aikaan parhaan meikipohjan?

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *