Reetta V mickey mouse t shirt red lipsMikki Hiiri -paita, kuten nämä Leviksen viisnollaykkösetkin, on löytö naapurin Retromiehestä. Ihastelin söpöä paitaa samalla kerralla, kun ostin farkut, mutta silloin sai Mikki Hiiri vielä jäädä odottelemaan. Meni kaksi viikkoa, kunnes tajusin, että elämä on liian lyhyt tylsille vaatteille ja kävin hakemassa sen kotiin.

Olen muutenkin vähän heikkona hassuihin printteihin ja joskus jopa täysin omituisiin vaatekappaleisiin, mutta jälkimmäisten osalta olen (onneksi) vuosien mittaan vähän rauhoittunut. Printeistä kuitenkin pidän! Yksi suosikkiprinttipaidoistani on Heleneltä (kampaajani, paras ystäväni, salikaverini ym.) joululahjaksi saatu kissapaita, mutta sen lisäksi omistan myös Power Rangers -collegen ja donitseja silmillään pitävän Audrey Hepburn -paidan. Hyvän mielen vaatteita joka ikinen.

Olen nimittäin – ihan vakavissani – sitä mieltä, että välillä on niitä päiviä, kun ihan vain hullunkurisella paidalla saa hymyn huulille. Ainakin itselleen, mutta ehkä myös jollekulle toiselle.

Kuvissa päällä:
Mikki Hiiri -paita – Retromies, 2hand / boyfriend-farkut – BikBok Never Denim / Nilkkurit – Bianco

Reetta V in a Vintage Mickey Mouse top and red lipsMickey Mouse tee with boyfriend jeans and red lipsreetta vvintage mickey mouse t shirt outfit

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *