Matta, oranssi huulipuna - MAC So ChaudKesälomani aluksi päätin jättää aikaavievät meikkaulut sikseen ja kohdata vastaantulevat ihmiset, kaupungit ja tapahtumat pisamat paistaen ja oranssi huulipuna väripilkkuna kasvoilla. Valitsin kesälomameikikseni MAC:in mattaisin So Chaud -huulipunan, joka on omiaan niin aamupalatreffeille, eläinpuistoon kuin oluenmaisteluunkin.

Kesälomalaittautumiseni on muutenkin ollut aika huoletonta. Eniten olen kiinnittänyt huomioita riittävään aurinkosuojaan, ja hiuksien olen antanut kuivua omaa tahtiaan auringonpaisteessa tai illallisen aikana. Lopputuloksena on ollut aurinkorasvasta tahmainen ja paljon hymyilevä luonnonlapsi, jolla hyvällä tuurilla on saattanut olla punaiset huulet.

Kirkas huulipuna on ihan erityisen mahtava tällaisille tapauksille, jotka haluaisivat aina vaan pukeutua kokonaan harmaaseen. Siinä vain on se ongelma, että näyttää helposti hiirulaiselta, mutta oranssi huulipuna onneksi pelastaa asun. Ja kun tämän kesän suosikkivaatteeni on ollut pikkusiskolta saatu tummanharmaa Selected Femmen maksimekko, voitte ehkä kuvitella, että huulipuna on tullut toisinaan tarpeeseen.

Oranssi huulipuna – MAC So Chaud

Mattainen oranssi huulipuna - MAC So ChaudMAC So Chaud

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Oranssi kesälomahuulipuna ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *