Myssyfarmin Muffimyssy on maailman paras pipoEnnen ihmettelin yhtä ystävääni, joka ei pidä kesästä. Nykyään ymmärrän häntä.

Minä pidän kyllä kesästä, mutta se vie voimat. Koko ajan on oltava aktiivinen, seikkailemassa, kokemassa, näkemässä, tekemässä jotakin. Mutta jossain vaiheessa ei enää jaksa. Silloin haluaa vain käpertyä sohvannurkkaan.

Onneksi ennen pitkää koittaa syksy. Silloin omaatuntoa ei paina enää niin paljon olla kotona tekemättä mitään. Voi hyvillä mielin keittää teetä, käpertyä viltin alle ja rauhoittua katsomaan sen hetken suosikkisarjaa. Ei tarvitse olla koko ajan menossa.

Kotimainen muffimyssy lampaanvillaavillapipo myssyfarmi muffimyssykotimainen ekologinen kestävä valinta pipo lampaanvillaaJa jos totta puhutaan, kaipaan myös syysvaatteita, sillä kesävaatteet ovat ihan liian pieniä ja kevyitä. Kaipaan ylisuuria neuleita, kerrospukeutumista ja pipoja – etenkin kun kaapissani on nykyään maailman paras pipo eli Myssyfarmin Muffimyssy.

Saimme pipot Tiian kanssa yhteistyön merkeissä, kun lähdimme Kolille. Siellä vedimme ne päähämme lämmittämään ja lohduttamaan aina, kun leiriydyimme. Vaelluksen jälkeen olen pitänyt pipoa siitäkin huolimatta, että on kesä. Mutta kun se on pehmein ja ihanin pipo, jonka olen koskaan omistanut. Harkitsen vakavasti tilaavani itselleni vielä syksyn uusista sävyistä taivaansinisen tai vaaleanpunaisen tämän harmaan kaveriksi.

Tämä pipo on turvavaate, joka tuntuu lohdulliselta huonona päivänä, lämmittää mieltä hyvänä ja tekee arjesta pumpulinpehmeää.

Myssyfarmin pipoAi miksi tämä on maailman paras pipo?

Koska se on kotimainen ja superpehmeästä suomenlampaan luomuvillasta valmistettu. Sen on neulonut muotoonsa Salli-niminen pöytyäläinen mummo ja se on pehmein ja suloisin pipo, jonka olen koskaan omistanut. Siinä on myös elinikäinen takuu, mikä on melko harvinaista nykypäivänä.

Muffimyssy saatu Myssyfarmilta, kehut täysin ansaittuja

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *