Kesälomalainen 1On hieman haikea kirjoittaa kesälomasta, kun on palaamassa töihin huomenna. Onneksi viimeiset 12 päivää ovat kuitenkin olleet niin antoisia, että niiden voimalla jaksaa helposti puurtaa taas hetken. Sitten syyskuussa onkin vielä muutama päivä säästössä pientä ulkomaanmatkaa varten ja sen jälkeen on tämän kesän lomat lusittu.

On ollut aika mukavaa, kun on hajauttanut kesälomat useampaan osaan. En edes tiedä, osaisinko lomailla montaa viikkoa putkeen. Todennäköisesti turhautuisin jo viikon jälkeen ja alkaisin kehittelemään jotakin uutta projektia, tapahtumaa tai ainakin matkaa. En oikein osaa olla tai edes viihdy toimettomana – mökilläkin häärään koko ajan jotakin.

Tälläkin lomalla olen käynyt niin Göteborgissa, Hangossa, Fiskarsissa, Porvoossa kuin Kuuvannokassakin. Olen istuskellut rannalla, kierrellyt pikkuputiikkeja, ollut piknikillä, käynyt torilla, uinut ja saunonut, rentoutunut ja liikkunut sekä reissannut.

Ja voi kuulkaas, olen nauttinut. Siitä että on paljon tekemistä, kokemista ja näkemistä. Aika paljon myös tästä kelistä, sillä on tarjennut syödä jäätelöä oikein kunnolla.

Rentoutumista on todellakin monenlaista ja minulle aktiivinen lomailu sopii kaikkein parhaiten. Pitkillä yöunilla on myös merkitystä, mutta akkujen lataaminen onnistuu huomattavasti paremmin tekemällä erilaisia asioita kuin löhöilemällä. 

Juuri nyt kun ensimmäinen loman jälkeinen työpäivä häämöttää, on olo aika motivoinut.

Loma-asu:

Pellavapaita – h&m / samankaltainen täällä* ja täällä*
Hame- Selected Femme / samankaltainen täällä* ja täällä*
Hapsulaukku – Zara
Kengät – Converse / täällä*

kesäloma-asu 1
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *