Levis 501 outfit with a lace top

Ai että olen haaveillut pitkään Leviksen 501-farkuista. Pinterest-boardini on täynnä inspiraatiokuvia niiden yhdistelemiseen eri tavalla ja harva se aamu olisi tehnyt mieli vetäistä omat viisnollaykköset jalkaan. Tarkoitus oli ostaa housut vasta, kun paino on pudonnut tarpeeksi, mutta reilun viikon takainen visiitti naapurissani sijaitsevaan Retromieheen koitui kohtaloksi ja lähdinkin liikkeestä farmarit mukanani. Otin kyllä vähän naftin koon, että motivoisivat sitten sopivasti painonpudotuksessa. Eikä ole tämä takamus kyllä hetkeen näyttänyt yhtä hyvältä kuin näissä farkuissa!

Olen muuten tässä opiskelujen loputtua löytänyt itsestäni ihan valtavan tiedonjanon ja halun oppia uutta. Kouluaikana sitä ei oikein huomannut, mutta nyt kun joka päivä ei olekaan tarkoitus opiskella, tekee mieli oppia sitäkin enemmän. Tästä syystä olen esimerkiksi tilannut Mondon, josta ahmin kuukausittain tarinoita eri kaunpungeista ja maista, päätynyt somevastaavaksi vaalikampanjaan sekä harjoittelut käsilläseisontaa ja leuanvetoa. Samasta syystä olen nauttinut kuvan alareunassa näkyvän Thrive-kirjan lukemisesta. Kirja kertoo niistä maista, joiden asukkaat kerta toisensa jälkeen ilmoittavat eri tilastoissa olevansa kaikkein onnellisimpia. Kirja on yhdistelmä tutkimusta, henkilöhaastatteluja sekä selfhelp opasta. Jotenkin kokonaisuus toimii ja kirja on viihdyttävä lukea. Suosikkihahmo tähän mennessä on ollut tanskalainen roskakuski, joka ilmoittaa olevansa unelmaduunissaan.

Kuvassa:
farkut – Levi’s 501, Retromies / pitsitoppi – Object / aurinkolasit – Specsavers /

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *