leveälahkeiset farkut ja oversize-takki
Tässä se toinen setti lupaamiani kuvia leveälahkeisten farkkujen kanssa. Mangosta edellistalvena ostettu oversize-takki tuo asuun kaipaamaani huolettomuutta ja jollakin tavalla ripauksen 70-luvun fiilistä, vaikkei sillä suoraan olekaan mitään tekemistä koko vuosikymmenen kanssa. Olisin ihan valmis vahvempiinkin 70-lukuviboihin, mutta omassa kaapissa ei ihan järin montaa sen tyylistä vaatetta ole. Pitää siis ehkä turvautua äidin kätköihin. Ainakin maksimittainen ja pitkähihainen kukkamekko olisi ensi kesänä aivan ihana! Eipä tosin  pahalta kuulosta myöskään edestä napitettava farkkuhame tai oikeastaan mitkään hippityyliset vaatteet.

En ole koskaan ajatellut mitenkään erityisemmin pitäväni 70-luvun tyylistä, vaikka seuraankin esimerkiksi Caelian blogia ja rakastan hänen tyyliään! Kummasti tänä keväänä sitä on yhtäkkiä itsekin ollut valmis omaksumaan monia tuon vuosikymmenen trendejä ilman sen kummempia ongelmia. Se saattaa kyllä auttaa, ettei ole elänyt 70-luvulla ja että ylipäätään on hyvä innostumaan uusista asioista. Ei tosin järin hyvältä ajattoman vaatekaapin luomisen kannalta.

Hyvä puoli 70-luvun trendeistä innostumisessa on, että näitä vaatteita on kirpputorit pullollaan! Tälläkin viikolla näin UFF:illa ainakin kolme napitettavaa farkkuhametta ja rekkitolkulla kukkamekkoja. Olen muutenkin viime aikoina pohtinut ja kyseenalaistanut kulutustottumuksiani aiempaa enemmän. Tahtoisin kovasti ostaa vaatteeni pääosin käytettynä, mutta – pakko myöntää – olen vähän laiska koluamaan kirpputoreja ja innostun ketjuliikkeiden uutuuksista ihan turhan helpolla.

Päällä asukuvissa:
takki – Mango / farkut – poikaystävän vanhat / neule – h&m / laukku – Zara

70s outfit flare jeans oversize coat70-luvun tyylia asussa70s asu levealahkeiset housut ja yli-iso takki

Kuvat – Tiia Leppäkoski

 

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Leveälahkeiset farkut, osa 2 ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *